Rapid, fara Maldarasanu

Rapid, fara Maldarasanu

Cel mai titrat jucator rapidist a parasit azi Giulestiul. Cel mai probabil, prahoveanul isi va continua cariera la FC Brasov (lider in Seria a II-a din Liga a doua), acolo unde antrenor este prietenul sau Razvan Lucescu.

Dupa zece ani, Rapid si Marius Maldarasanu au decis sa intrerupa colaborarea. Adus sub Grant in 1998, “Malda” a cucerit nu mai putin de noua trofee cu formatia alb-visinie.

Doua titluri de campion, trei Cupe ale Romaniei si patru Supercupe. Un palmares de-a dreptul impresionant. Ii apartine lui Marius Maldarasanu, fotbalistul cel mai titrat din istoria Rapidului.

In 1998, mijlocasul a fost adus de la Petrolul Ploiesti de Mircea Lucescu si dupa primul an castiga titlul de campion jucand alaturi de actualul sau antrenor, Mircea Rednic. In sezonul 2002-2003 a reusit chiar o performanta rara, doua medalii de campion: una cu Rapid, iar alta cu Besiktas, unde a fost imprumutat jumatate de an.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sub comanda lui Razvan Lucescu, Maldarasanu a avut o contributie importanta la cel mai lung traseu european pentru formatia din Giulesti.