Evenimentul ZileiInternationalDezvăluiri incredibile despre radiaţiile produse de antenele pentru tehnologia 5G

Dezvăluiri incredibile despre radiaţiile produse de antenele pentru tehnologia 5G

Dezvăluiri incredibile despre radiaţiile produse de antenele pentru tehnologia 5G
Pentru a atinge performanțe mult mai ridicate, rețelele 5G vor utiliza o tehnologie complet diferită de rețelele 4G. Undele 5G sunt de ultra-înaltă frecvență și ultra-intensitate. Potrivit CBS News, se estimează că cele mai importante companii de telefonie mobilă au instalat deja cel puțin 300.000 de turnuri pentru antenele satelit doar pe teritoriul SUA, de sute de miliarde de dolari. O tehnologie care, pe cât este de necesară, pe atât de periculoasă devine pentru om.

Multe publicații științifice recente au arătat că acest câmp electromagnetic cu frecvență extrem de joasă (EMF),afectează organismele vii la niveluri mult peste majoritatea liniilor directoare internaționale și naționale. Efectele includ creșterea riscului de cancer, stresul, creșterea radicalilor liberi nocivi, deteriorarea genetică, modificările structurale și funcționale ale sistemului reproducător, deficienţe de învățare și de memorare, tulburările neurologice și repercusiuni negative asupra stării generale a oamenilor. Daunele depășesc cu mult specia umană, deoarece există tot mai multe dovezi de efecte dăunătoare asupra vieții plantelor și animalelor nu doar a oamenilor.

Antenele 5G vor fi atât de puternice ca şi cum am sta închişi într-o cameră cu radiatii 24 de ore

În Israel, un om de știință a descoperit că suprafața corpului uman absoarbe radiația 5G ca o antenă. Dr. Ben-Ishai de la Universitatea Ebraică din Ierusalim a descoperit într-un studiu recent că pielea umană acționează ca un tip de receptor de radiații 5G, atrăgând-o ca o antenă.  

"Acest tip de tehnologie, găsită în multe dintre casele noastre, interacționează de fapt cu pielea și ochii umani", scrie Arjun Walia într-un studiu. Cu alte cuvinte, corpul nostru este în principal construit din magneți pentru radiații 5G.  Deci, merităm asta?  Vreți să vă riscați viața pentru conexiuni mai bune și viteze mai mari?  Bineînțeles, telefonul dvs. va fi mai util decât oricând, dar există, de asemenea, posibilitatea ca aveți cancer, avertizează cercetătorul.

Societatea Americana de Cancer recunoaste riscul expunerii la tehnologia 5G

Un mare studiu recent al Programului Național de Toxicologie din SUA (NTP) a expus grupuri mari de șobolani și șoareci de laborator la energia RF pe întregul lor corp timp de aproximativ 9 ore pe zi. De la naştere timp de 2 ani (ceea ce echivaleaza cu aproximativ 70 de ani pentru oameni, potrivit oamenilor de stiinta NTP). 

Studiul a constatat un risc crescut de tumori numite "schwannomas" maligne cardiace la șobolanii masculi expuși la radiațiile RF, precum și un posibil risc crescut de apariție a anumitor tipuri de tumori la creier și glandele suprarenale.  Desigur, toate studiile anterioare au fost făcute pe tehnologia de telefonie mobilă existentă.  Nu s-au făcut studii privind efectele asupra sănătății la noile noastre tehnologii ultra-puternice de 5G, care îngrijorează mulți oameni de știință. 

Dr. Martin Pall, profesor emerit în biochimie și științe medicale de bază la Universitatea de Stat din Washington, declară că implementarea tehnologiei 5G fără nici un test de securitate " trebuie să fie cea mai proastă idee de istoria omenirii ". Din păcate, nu există o opoziție organizată, iar rețelele  5G se dezvoltă în întreaga lume. Nu va dura mult, spun specialiştii, până să vă bombardați cu radiații de "ultra-înaltă frecvență" și "ultra-intensitate" oriunde ați merge și majoritatea n-o să observaţi cât rău vi se va întâmpla.

 


Accesează: