Evenimentul Zilei > Politica > PSD-iștii din Oltenia i-au scris lui Liviu Dragnea
PSD-iștii din Oltenia i-au scris lui Liviu Dragnea

PSD-iștii din Oltenia i-au scris lui Liviu Dragnea

Senatorul Claudiu Manda, preşedintele Comisiei SRI, este susținut de social democrații din Oltenia printre primii cinci candidați pe lista cu care PSD se va prezenta la alegerile europarlamentare. Colegii săi de partid au înaintat Comitetului Executiv Naţional al PSD un document prin care cer ca numele lui Manda să se găsească printre primii cinci pe lista formaţiunii la alegerile pentru Parlamentul European.

Documentul este semnat de ceilalți lideri PSD din regiunea Oltenia: Paul Stănescu (Olt), Aladin Georgescu (Mehedinţi), Constantin Rădulescu (Vâlcea) şi Mihai Weber (Gorj). Acesta apare după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la Târgu Jiu, că nu a promis nimănui niciun loc pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, însă a precizat că îl susţine în competiţie pe senatorul Cladiu Manda. Mai mult, Dragnea a menționat că Manda este un om „fără frică”.

“M-am uitat pe rezultatele ultimelor alegeri europarlamentare în care în zona PSD, județul Dolj a pus în coșul național voturi cât pentru un europarlamentar. Nu am avut niciodată un reprezentant PSD din Dolj sau din Oltenia la nivel european. Eu cred că și vocea cetățenilor din Dolj și Oltenia trebuie auzită în Parlamentul European, cum cred că și cei din Dolj și din Oltenia au nevoie de un astfel de reprezentant care să sprijine si să aducă mesajele de la Bruxelles în această zonă a țării”, a declarat, pentru EvZ, președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

Până acum şi-au anunţat intenţia de a candida la europarlamentare social-democraţii Victor Negrescu, Claudiu Manda şi Rovana Plumb.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai. Conform cadrului general al măsurilor şi calendarul pentru europarlamentare, potrivit căruia termenul pentru depunere a candidaturilor la alegeri este până la data de 28 martie.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: