Evenimentul Zilei > Politica > PSD i-a decis soarta Gabrielei Firea. Despre Oprișan și Tudorache…
PSD i-a decis soarta Gabrielei Firea. Despre Oprișan și Tudorache…

PSD i-a decis soarta Gabrielei Firea. Despre Oprișan și Tudorache…

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, va deschide lista candidaților PSD București la alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie.

Informația a fost confirmată de prim vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu. El a precizat că Gabriela Firea a primit o propunere similară și din partea liderului filialei PSD Bacău, Dragoș Benea. Acesta i-a propus să o înscrie pe lista de candidați în județul Bacău, pengtru a-i mulțumi pentru sprijinul acordat în campanie.

„Doamna Firea, din câte ştiu eu, e din Bacău. Doamna Firea, discutând azi cu Dragoş (Benea – n. red.) mi-a spus că s-a implicat mult în campania de la Bacău, a făcut filmuleţe de susţinere, le-a transmis şi aşa mai departe. Sigur că doamna Firea este preşedinte PSD Bucureşti, a şi fost anunţată de preşedintele partidului că va deschide lista la Bucureşti”, a declarant Sorin Grindeanu într-o conferință de presă organizată de PSD.

El a precizat că oferta făcută de organizația PSD Bacău reprezintă o formă de mulțumire pentru implicarea Gabrielei Firea în campania electorală din acest județ. Potrivit spuselor sale, Gabriela Firea este președintele PSD București și, cu siguranță, va candida pentru această organizație.

„Doamna Firea a fost anunţată de Marcel Ciolacu, în urmă cu o zi sau două, că va deschide lista la Bucureşti şi e normal să facă acest lucru, a precizat Grindeanu.

În același context, întrebat dacă Marian Oprişan şi Daniel Tudorache s-ar putea regăsi pe listele de candidați la alegerile parlamentare, Sorin Grindeanu a precizat că propunerile pentru aceste liste vor veni de la organizații.

„Ieri, azi şi mâine au loc analizele în toate judeţele ţării. Urmare a acestei analize, se creionează o anumită strategie şi o ofertă pe fiecare judeţ în parte. Cred că e normal ca cei din organizaţii să vină cu propuneri către noi, apoi se va intra pe etapa de definitivare a listelor”, a menţionat liderul PSD.

Liderul PSD Bacău, Dragoş Benea, a anunţat, miercuri, că lista filialei PSD Bacău pentru alegerile parlamentare ar putea fi deschisă de Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei. Acesta a precizat că decizia a fost luată de comun acord cu reprezentanții organizației județene, mai ales că Gabriela Firea provine din acest județ.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: