Evenimentul Zilei > Politica > Gabriela Firea a renunţat la el! Ce va zice Pandele? Voia s-o facă înainte de alegeri?
Gabriela Firea a renunţat la el! Ce va zice Pandele? Voia s-o facă înainte de alegeri?

Gabriela Firea a renunţat la el! Ce va zice Pandele? Voia s-o facă înainte de alegeri?

Eşecul înregistrat la alegerile locale pentru Primăria Capitalei pare s-o fi convins pe Gabriela Firea că în viaţa ei se impunea o neapărat o schimbare.

Fie şi o schimbare a coafurii, aşa cum procedează multe femei în momentele mai dificile din viaţa lor.

Pentru moment nu se ştie dacă Florentin Pandele (ales din nou primar în Voluntari) a fost de acord cu scurtarea părului soţiei sale sau dacă a ştiut despre intenţiile ei.

Cert e că Gabriela Firea a apărut recent în faţa reprezentanţilor presei cu o tunsoare bob, consacrată mai ales de Neti Sandu, prezentatoarea Horoscopului de la Pro Tv.

Gabriela Firea s-a mai tuns scurt

Nu este prima dată când Gabriela Firea se tunde scurt. Aşa cum se ştie şi cum se poate vedea în galeria foto de la final, ea a mai abordat acest stil şi la începutul carierei.

Se întâmpla undeva la mijlocul anilor 1990, când Firea prezenta ştirile la TVR şi reprezenta o apariţie inedită pe micile ecrane.

De asemenea, şi în urmă cu 9 ani, presa tabloidă era atrasă de imaginile cu ea tunsă scurt, dar nu în stilul bob.

Firea se va bate pentru Bucureşti

Amintim că luni, 5 octombrie 2020, Autoritatea Electorală Permanentă a anunţat rezultatele finale ale alegerilor pentru Primăria Capitalei.

Astfel, în urmă numărătorii, Nicușor Dan a fost ales primar general cu 282.631 voturi (42,81%), în timp ce Firea s-a clasat pe locul 2 în preferinţele bucureştenilor (250.690 de voturi – 37,97%).

Cine ştie, poate că dacă s-ar fi tuns înainte de aceste alegeri locale, Gabriela Firea ar mai fi atras nişte voturi în plus şi ar fi avut şanse mai mari pentru al doilea mandat la PMB…

Atac în direcţia lui Nicuşor Dan

Deocamdată, ea va fi prezentă acolo în calitate de consilier şi a promis că va face tot ce depinde de ea pentru binele locuitorilor Capitalei.

„Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar. Voi fi un parlamentar activ, nu ca domnul Nicuşor Dan, care aşa cum a chiulit din Consiliul General, aşa a chiulit şi în mandatul de parlamentar.

Avem câteva idei de legi cu care să mergem în Parlament. Faptul că unii dintre noi nu mai sunt primari nu înseamnă că nu ne vom implica. Din contră ne vom implica mai mult”, a declarat Firea marţi, la sediul PSD.