Evenimentul Zilei > Politica > PSD cere demisia lui Orban. „A pus un falsificator să gestioneze datele despre pandemie”
PSD cere demisia lui Orban. „A pus un falsificator să gestioneze datele despre pandemie”

PSD cere demisia lui Orban. „A pus un falsificator să gestioneze datele despre pandemie”

Social-democrații au solicitat premierului Ludovic Orban să plece din fruntea guvernului pe care-l conduce, după scandalul care a izbucnit în cazul lui andi Manciu.

Menționăm că Andi Manciu a fost pus la șefia Grupului de Comunicare Strategică deși nu acea diplomă de licență.

Andi Manciu este un „falsificator de duzină”

„Consilierul de stat, Andi Manciu, cel pus de premierul Orban în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, entitatea obscură care hotărăște destinul românilor în plină pandemie, este un falsificator de duzină!

Datele oficiale publicate astăzi demonstrează că Manciu, care are statut de înalt demnitar, și-a contrafăcut studiile, inventând pur și simplu o diplomă de licență.
În fața acestei ilegalități flagrante la vârful statului, în orice țară civilizată a Europei un asemenea scandal ar genera imediat anchetarea și, simultan, retragerea celui vinovat din spațiul public.

În plus, ar necesita un gest de responsabilitatea politică al șefului său direct, premierul României, fiindcă Ludovic Orban a pus un falsificator să gestioneze datele strategice despre #pandemie, informații care ar trebui să fie deasupra oricărei potențiale suspiciuni.

Pentru așa ceva, chiar și un om cu obrazul tăbăcit de o nesimțire organică precum Orban trebuie să plece! Altfel, șeful PNL dă o lovitură mortală credibilității întregului mecanism de comunicare publică a datelor asupra pandemiei”, a scris PSD pe Facebook.

PSD atac dur la premierul Ludovic Orban

De asemenea, PSD a mai scris că România a devenit țara „imposturii și a falsului”

Astăzi însă, în fruntea Guvernului a ajuns un dinozaur politic pentru care responsabilitatea este o glumă sinistră. Pentru Orban, vina este întotdeauna a altcuiva – ca în cazul fostului șef de la Spălarea Banilor, Baranga, strungarul ajuns să ocupe înalte poziții în aparatul de stat cu o diplomă falsă de bacalaureat!

#RomâniaEducată s-a transformat în România imposturii și falsului! Credeți cumva că dl. Iohannis îl va chema pe Orban la Cotroceni și – pentru că tot vorbește despre respectul legii într-un stat de drept – să-i ceară cumva depunerea mandatului?”, este mesajul publicat de PSD pe Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: