Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvaluirea momentului despre Liviu Dragnea. Fostul șef al PSD, în mare pericol: „Vor să-l elimine!”
Dezvaluirea momentului despre Liviu Dragnea. Fostul șef al PSD, în mare pericol: „Vor să-l elimine!”

Dezvaluirea momentului despre Liviu Dragnea. Fostul șef al PSD, în mare pericol: „Vor să-l elimine!”

Starea de sănătate a fostului lider PSD, Liviu Dragnea, se înrăutățește din ce în ce mai mult, iar apropiații săi nu exclud scenariul potrivit căruia s-ar dori eliminarea fizică a acestuia.

Teoria a fost lansată de fostul secretar general al PSD, Codrin Stefănescu, într-o declarație de presă. El a afirmat că se dorește eliminarea lui Liviu Dragnea, în condițiile în care acesta ar fi foarte grav bolnav. Fostul lider al PSD se află încarcerat în Penitenciarul Rahova.

„Cred că se vrea eliminarea sa – și nu numai de pe scena politică!”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru agenția de presă rusă Sputnik. Codrin Ștefănescu l-a comparat pe Liviu Dragnea cu Corneliu Vadim Tudor, liderul Partidului România Mare, din care a făcut parte înainte de a veni la PSD.

Codrin Ștefănescu a afirmat că „asta e soarta conducătorilor români patrioți – pe orice cale, trebuie scosi din joc!”.  În acest context, a amintit și de Corneliu Vadim Tudor, „amintiți-vă de Vadim, cum a fost ajutat să moară! Dragnea a fost ultimul conducător politic care a ținut cu România – deci, DA, mă tem pentru sănătatea și chiar pentru viața lui”, a spus Codrin Ștefănescu, conform Sputnik.

Fostul secretar general al PSD a vorbit despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea și într-o postare pe Facebook. E drept că de această data. El nu a mai amintit despre ipoteza în care fostul lider PSD să fie eliminat. Dimpotrivă, Codrin Ștefănescu a subliniat că acesta este puternic și trece peste toate greutățile și încercările la care este supus.

„Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece! Hotărârile jucatoresti, definitive și irevocabile, nu se aplica in cazul sau! Se mimează că ar avea drepturile unui om obișnuit, dar nu este așa! Cu toate astea, nu se plânge, nu face apel public, nu contestă! E un bărbat puternic, care și-a impus să reziste la toate mizeriile și abuzurile la care este supus!”, a scris pe rețelele de socializare Codrin Ștefănescu.

El a adăugat că Liviu Dragnea reprezintă o amenințare pentru foștii săi colegi de partid, care l-au trădat și l-au abandonat.

„ Știe că incă le este frică de el și de cei mulți care îl susțin! Și sunt foarte mulți, cei ce-l susțin și îl asteaptă să se intoarcă acasă! Le este teamă celor de la putere, tremură cei din actuala conducere securistoidă a PSD! Se feresc să-i rostească numele cei ce l-au trădat și abandonat, ca să le fie bine! Și nu le este nici lor! Ca să știți care este situația reală”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Avocata și apropiații confirmă

Informațiile despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea a furnizat și avocata acestuia, Flavia Teodosiu, care a confirmat că situația devine dificilă pentru el, dacă nu va fi operat curând. Potirvit unor apropiați ai acestuia, Liviu Dragnea ar putea paraliza, în cazul în care nu va fi operat de urgență. Astfel, fostul lider PSD ar suferi de o sciatica paralizantă stânga.

„Situația este dramatică. Se înrăutățește pe zi se trece. Confirm că starea este foarte gravă, n-aș putea să spun eu în mod direct, sunt avocat, dar din moment ce familia a transmis un asemenea mesaj, așa este. Penitenciarul nu a înțeles, începând din 26 iunie, să-l și protejeze”, a declarat Flavia Teodosiu, conform antena3.ro.

La rândul ei, logodnica lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a făcut o serie de acuzații cu bătaie la conducerea Penitenciarului Rahova, acuzând instituția că refuză să aplice decizia instanței ce prevede ca fostul lider al PSD să poată fi trimis la muncă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.