Chiar dacă este mamă și are bărbat acasă, Măriuța  operează în principal de la amiază şi până târziu în noapte s-a confesat pentru BZI.ro.  “Era mai multe dar fata aia înaltă a plecat în străinătate zilele trecute. Acolo face mai mulţi bani. Sunt încă vreo două din Petrila dar le-am bătut şi le-am gonit că era urâte şi stricau treaba. Aici la liceu acum sunt eu şi cu o faţă din Vulcan.

Ea vine de la 10-11 şi până la 3-4. Eu de la 1 şi până seară. Mai vin şi altele dar noi două suntem cam tot timpul aici. Eu sunt faţă cinstită. Am şi locul meu, nu-i problema, mergem pe satele alea de la Petrila, se face un drum la dreapta în pădure. Acolo facem treaba. Eu n-am peste pentru că peştii bat femeile să le ia banii, deci nu va fac probleme. Eu sunt faţă cinstită, am copil de patru ani acasă şi bărbat. Am şi „cauciuc” şi pătură că să nu murdărim maşină”, spune prostituată în timp ce-şi arată "arsenalul”, plasa în care-şi ţine pachetul, o pătură şi prezervativele. 

Femeia a povestit că de multe ori, polițiștii, cei care ar trebui să le țină departe de stradă, sunt clienți fideli. „La orice ora dacă am probleme să-i fac un apel şi imediat apare”. “M-au văzut şi nu au treaba (n.r. vorbeşte de o patrula de poliţie care chiar în acel moment trece prin zona). Am pe unul care moare când mă vede. Numa’ dacă dau un semnal acum şi imediat apare şi îi ia la întrebări pe aia care îmi fac necazuri. Totdeauna când am o belea trebe să-l sun”, a mai spus femeia.