Evenimentul Zilei > Politica > Propus secretar general unic al PNL, Ilie Bolojan NU RENUNȚĂ la fotoliul de primar
Propus secretar general unic al PNL, Ilie Bolojan NU RENUNȚĂ la fotoliul de primar

Propus secretar general unic al PNL, Ilie Bolojan NU RENUNȚĂ la fotoliul de primar

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a fost propus secretar general unic al PNL. Bolojan a anunțat că nu va demisiona din funcţia de primar, cel mai probabil va transfera o parte din responsabilitățile sale către viceprimari.

"S-a discutat unificarea Secretariatului General. În urma discuţiilor multiple pe care le-am avut cu dl Blaga, cu colegii noştri, am luat decizia de a face un pas înainte, iar pasul acesta înainte a însemnat ca Secretariatul General să devină o funcţie unică. Această funcţie va fi ocupată şi am făcut un vot în comisia politică şi propunerea noastră să ocupe această funcţie este colegul nostru dl Ilie Bolojan", a anunțat, astăzi, Alina Gorghiu

Ea a precizat că această propunere se va discuta, alături de criteriile de integritate pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să candideze la alegerile de anul viitor, la Consiliul Naţional al PNL din 11 decembrie. 

La rândul său, Vasile Blaga a anunțat că Marian Petrache şi Gheorghe Flutur – co-secretari generali ai PNL în prezent – vor fi prim-vicepreşedinţi. 

Ilie Bolojan nu va demisiona din funcţia de primar al municipiului Oradea. ''Până la sfârşitul acestui an voi activa să spunem într-o formă provizorie, pentru că trebuie să fac ordine în raporturile dintre responsabilitatea mea de primar al municipiului Oradea şi cea de secretar general. Probabil că o parte din responsabilităţi vor fi transferate către viceprimarii oraşului, iar după data de 1 ianuarie voi activa ca secretar general plin. (…) Nu se pune problema unei demisii, voi rămâne în continuare primarul municipiului Oradea'', a spus acesta, potrivit Agerpres. 
El a precizat că nu se va muta la Bucureşti, ci va sta câteva zile pe săptămână

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.