Evenimentul Zilei > Monden > Proprietari celebri de la Hollywood, cu mașini mai tari decât ei
Proprietari celebri de la Hollywood, cu mașini mai tari decât ei

Proprietari celebri de la Hollywood, cu mașini mai tari decât ei

Richard Rawlings și Aaron Kaufman, prezentatorii emisiunii „Mașini nervoase”, de la Discovery Channel au vorbit despre celebrele mașini de la Hollywood.

 „Mașini nervoase” este difuzat pe Discovery Channel, în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00.

Paris Hilton & Bentley-ul ei Continental GT, personalizat, complet roz și foarte asemănător cu Corvette-ul roz al lui Barbie, de care vedeta declară că era îndrăgostită în copilărie. De fapt, Paris recunoaște că Barbie a fost sursa ei de inspirație, când s-a decis să-și cumpere acest Bentley roz. Mașina are capacele roz, interiorul complet roz, scaune de piele asortate, volanul roz și, se pare, bordul încrustat cu diamante.


FOTO:Richard și Aaron într-un episod din „Mașini nervoase;

  

Jerry Seinfeld & Porsche 959. Nu mulți cunosc dragostea acestui celebru comic pentru automobilele Porsche. Seinfeld are o colecție remarcabilă, în care se pare că ar fi adunat deja 47 de modele de Porsche. Impresionant este un Porsche 959, un model foarte rar, din care se pare că s-au construit în total numai 337 de exemplare, ceea ce face ca valoarea lui să fie de aproximativ 700.000 de dolari.


FOTO: Jay Z & Maybach ExeleroSimon Cowell & Jaguar Eagle Speedster. Vedeta TV a cheltuit masiv, investind 650,000 de lire sterline într- un Jaguar Eagle Speedster nou. Este un model extrem de rar, fiind lucrat manual. În total există doar trei astfel de automobile. Jaguarul poate să ajungă în mai puțin de 5 secunde de la 0 la 100 km/h, iar la viteza maximă poate depăși 250 km/h.


FOTO: Jerry Seinfeld & Porsche 959Jay Z & Maybach Exelero. În 2010, superstarul a plătit uluitoarea sumă de 8 milioane de dolari pentru acest automobil sport cu un design suplu și elegant, și un interior cu totul deosebit, cu finisaje de piele, neopren, aluminiu și fibră de carbon. Are un motor cu 12 cilindri în V extrem de puternic, de 700 cai-putere, care poate atinge o viteză maximă de 351 km/h.


FOTO: Simon Cowell & Jaguar Eagle Speedster