Se schimbă vremea până de Crăciun. Prognoza meteo, actualizată

Se schimbă vremea până de Crăciun. Prognoza meteo, actualizată Temperaturile vor crește de Crăciun și de Revelion. Sunt șanse mici să ningă. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vremea se schimbă până de Crăciun și Revelion.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vremea  se va încălzi în toată țara. Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă și de Crăciun și Revelion.

Meteorologii au mai spus că vremea va fi rece în acest weekend și temperaturile vor crește de duminică.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mâine și poimâine, vorbim de o vreme în general frumoasă ca aspect, dar în continuare rece chiar și pentru această perioadă. Mâine, chiar dacă vor mai crește ușor temperaturile, în zona Moldovei, în mod deosebit, unde astăzi vor fi în general negative, mâine doar ușor pozitive, cu 1-3 grade, iar în rest cel mult 5-6 grade. Veștile sunt bune sub acest aspect, pentru că se va încălzi ușor de duminică și în prima parte a săptămânii care urmează”, a spus Alina Şerban, meteorolog ANM.

Prognoza meteo în săptămâna 11 - 18 decembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice și centrale.

Vremea

Vremea se încălzește în toată țara. Temperaturile vor fi ridicate și de Crăciun. Sursa foto: Arhiva EVZ

Prognoza meteo în săptămâna 18 - 25 decembrie

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile, cu posibilitatea unui ușor deficit în regiunile vestice și nord-vestice.

Vremea în săptămâna 25 decembrie 2023 - 1 ianuarie 2024

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării.

Vremea în săptămâna 1 - 8 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele nordice.