Evenimentul Zilei > Vremea > Prognoza meteo pentru martie. Vin căldurile
Prognoza meteo pentru martie. Vin căldurile

Prognoza meteo pentru martie. Vin căldurile

ANM a emis prognoza meteo, oferindu-ne informații legate de temperaturile maxime și minime care vor fi înregistrate în prima lună de primăvară.

Nu a fost o iarnă teribilă, cel puțin în unele zone ale țării, iar în București nu a nins decât foarte puțin. Temperaturile s-au situat peste media celor normale pentru toată această perioadă, cu mici excepții, iar cantitatea de precipitații a fost, în general, redusă, existând un deficit alarmant din acest punct de vedere. În ceea ce privește luna martie, vor fi câteva zile în care va ploua, însă, per ansamblu, vom avea de-a face cu o lună caracterizată prin temperaturi destul de ridicate și precipitații reduse cantitativ.

Cum va fi vremea în săptămâna 24.02.2020 – 02.03.2020

La începutul lunii martie, conform prognozei ANM, temperaturile vor fi destul de ridicate. Estimările arată valori peste media normală a temperaturilor înregistrate în mod normal în această perioadă.

În unele zone ale țării, în deosebi cele montane, se vor înregistra precipitații și temperaturi scăzute ce pot ajunge la o minimă de 4 grade Celsius.

Cum va fi vremea în București

Vremea în București va fi caldă, transmit specialiștii, maximele temperaturilor atinse vor fi de 16 grade Celsius, iar locuitorii din București, chiar de la începutul lunii, se vor bucura de o vreme frumoasă.

Precipitațiile vor fi reduse, reduse și pot să apară – conform Accuweather – în zilele de 3-4 martie, 13,15, 16 și 18 martie. Spre finalul lunii, precipitațiile își vor mai face apariția, conform estimărilor, în zilele 22, 24, 26 30 și 31 martie.