Ultima oră: Profesorul a fost arestat. Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea preeventivă pentru o perioadă de 30 de zile

Știrea inițială

Un caz greu de înțeles pentru cadrele didactice care i-au fost colegi unui bătrân profesor de la o școală generală a ieșit la iveală abia anul acesta.

Profesorul de 66 de ani care a educat generații de elevi este acuzat de DIICOT de act sexual cu un minor în formă continuată și pornografie infantilă în formă continuată.

Practic, așa cum reiese din ancheta DIICOT, profesorul  pervers și-a transformat una dintre eleve în sclavă sexuală.

Profesorul a reușit, timp de trei ani, să o convingă pe fată să întrețină cu el relații sexuale orale.

Din informațiile obținute de evz.ro în exclusivitate,  reiese că abuzul a ieșit la iveală după ce o cunoștință a fetei a sesizat anchetatorii.

Din motive lesne de înțeles nu putem furniza detalii care pot afecta victima sau impieta ancheta.

Așa a ieșit la iveală, însă, faptul că profesorul și eleva întrețineau relații sexuale încă din vremea în care fata era în clasa a VIII-a.

Fata a acceptat „oferta” profesorului pervers care o plătea ca să beneficieze de plăceri.

Timp de trei ani, adică din 2017 și până în 2020, cei doi s-au întâlnit, regulat, ori la cererea profesorului, ori la cererea feteei care avea nevoie de bani.

Procurorii DIICOT l-au reținut pe profesor, joi, iar în cursul zilei de astăzi, acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Evenimentul prezentat, pe scurt de DIICOT, arată că profesorul pervers a și filmat scene „fierbinți” cu eleva…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE