Evenimentul Zilei > Actualitate > Problemele cu drogurile au dus la divorțul anului! Cântăreața din România, distrusă
Problemele cu drogurile au dus la divorțul anului! Cântăreața din România, distrusă

Problemele cu drogurile au dus la divorțul anului! Cântăreața din România, distrusă

Andreea Bălan rupe o relație pentru a doua oară! Celebra cântăreață din România îi spune adio bărbatului căruia i-a dăruit două fetițe.

Se pare că de această dată probleme sunt mult mai grave. Dacă în prima relație Andreea a spus pas din cauza infidelității lui Keo, acum situația este cu totul alta. Problemele cu drogurile cu care se confruntă George Burcea.

„Andreea Bălan renunță definitiv la căsnicia cu George Burcea, după ce acesta s-a confruntat, mai mult timp, cu probleme legate de consumul de droguri. Chiar zilele trecute, Burcea a fost prins în trafic drogat cu cocaină, iar pe numele său a fost deschis dosar penal”, scrie Cancan.

Keo a înșelat-o pe Andreea cu Misty, de asemenea femeia cu care are și un copil acum.

Prima și singura reacție a lui Keo la aflarea veștilor despre divorț vine la doar o zi după acestea. Detașat, fără urmă de implicare, artistul a postat o fotografie alături de fetița sa, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant.

„Bună dimineața, dragii mei! Să aveți o săptămână excelentă. A mea începe evident în studio” a scris Keo, în dreptul imaginii care a adunat numeroase like-uri.