Evenimentul Zilei > Monden > Probleme la pătrat pentru Oana Roman. După divorț, o altă lovitură cruntă
Probleme la pătrat pentru Oana Roman. După divorț, o altă lovitură cruntă

Probleme la pătrat pentru Oana Roman. După divorț, o altă lovitură cruntă

Oana Roman este distrusă. Ea a vorbit despre gravele probleme de sănătate cu care se confruntă mama sa, Mioara Roman. Iată că după divorț, Oana mai suferă o năpraznică lovitură. 

Probleme la pătrat pentru Oana Roman. Oana Roman este distrusă. Ea a vorbit despre gravele probleme de sănătate cu care se confruntă mama sa, Mioara Roman. Iată că după divorț, Oana mai suferă o năpraznică lovitură.

Pe lângă tristețea provocată de divorțul de Marius Eliei, Oana Roman a mai avut parte de un cumpănă. În aceeași perioadă, starea de sănătate a mamei sale a devenit una precară. Vedeta a povestit că din cauza problemelor cu care s-a confruntat femeia care i-a dat viață este nevoită să o supravegheze constant.

Probleme de sănătate ale Mioarei Roman

Mai mult de atât, Oana Roman a mărturisit că ea este cea care o îmbracă, o machiază și o duce la spital ori de câte ori este nevoie. Oana este cea care trebuie să se îngrijească de toate cele necesare pentru fosta soție a lui Petre Roman. Bolnavă de Parkinson, Mioara Roman se descurcă tot mai greu cu activitățile zilnice. Totodată, ea s-a confesat afirmând că a fost nevoită să apeleze la un ajutor. Astfel, ea a angajat o femeie care să se ocupe de mama ei atunci când ea trebuie să își rezolve treburile.

Probleme la pătrat pentru Oana Roman. „La 15:30 ajung cu mama la spital. I-am amânat un pic… Trebuia să fiu la 15:00, dar i-am sunat și am zis că o să întârzii. Mama nu-și poate mișca o mână, nu se mai poate îmbrăca singură. Trebuie să mă duc să o aranjez, să o îmbrac, să o aranjez, să o iau, să o pun în mașină, să o dau jos din mașină, să intru cu ea acolo. La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama. Dacă era femeia astăzi, o îmbrăca ea și o aranja, dar vine după 16:00 și trebuie să mă duc eu”, a spus Oana Roman la Antena Stars.