Evenimentul Zilei > Monden > Oana Roman și Marius Elisei, mesaj atipic după divorț
Oana Roman și Marius Elisei, mesaj atipic după divorț

Oana Roman și Marius Elisei, mesaj atipic după divorț

După modelul  lansat de Pepe și continuat de actorii Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, Oana Roman a făcut și ea un video de divorț cu deja fostul ei soț, simpaticul Marius Elisei. Cei doi au venit emoționați în fața fanilor, ca să explice, împreună, de ce și cum nu mai sunt împreună

Oana Roman și Marius Elisei, mesaj atipic după divorț. După șapte ani și o lună de relație, luni, după Ziua Îndrăgostiților, au divorțat în fața notarului. Marți, Oana Roman și Marius Elisei au lansat un mesaj atipic după divorț.

Asumați, emoționați, cu zâmbete pe alocuri, cei doi deja foști soți au oferit detalii despre separare. Și despre ce va urma de acum înainte.

Deși Oana nu l-a acuzat public, concret, de nimic, pe soțul ei, Marius, au existat voci din rândul apropiaților, care au dezvăluit presei că acesta ar fi deja într-o altă relație cu cineva din „lumea bună”.

Elisei: „E bine să se termine frumos și într-un mod civilizat”

Oana Roman a menționat de la început că „de ieri noi am semnat actele de divorț la notar, amiabil”. Imediat, Marius Elisei a completat-o.

„Așa mi se pare și normal să se încheie o căsnicie. Chiar dacă la unii există și ceva mai mult în afara copiilor, în sens că avem și partaje și așa mai departe. E bine să se termine frumos și într-un mod civilizat. Atunci când închei, trebuie să te gândești să închei exact ca atunci când te-ai cunoscut, cum ai început acea relație. Toate au început într-un mod frumos și cred că tot așa ar fi trebuie să se termine pentru fiecare”, a punctat Marius Elisei.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.