Mioara Roman, în vârstă de 79 de ani, a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din București, după ce s-a simțit rău, potrivit România TV.

Potrivit primelor informații, medicii i-au făcut mai multe investigații și analize și, pentru moment, au decis să oțină internată, cel puțin în această seară.

Mioara Roman este fost soție a premierului post-decembrist Petre Roman. Cei Doi au împreună două fete, Catinca și Oana.

Acum ceva timp, fosta soție a lui Petre Roman a declarat că botoşăneanca Silvia Chifiriuc l-a „vrăjit” pe primul premier al României de după Revoluție în 2017. Potrivit acesteia Chifiriuc l-a santajat pe Petre Roman chiar cu copilul lor Petruș, în vârstă de nouă ani.        

„Divorțul meu de Petre Roman e rezultatul activității politice, nu al diferitelor dudui cu care ar fi fost. În 34 de ani de căsătorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu!”, a povestit Mioara Roman.

Ea a mai povestit că Petre Roman nici măcar nu o mai căuta din cauza Silviei Chifiriuc.

„Petre nu mă mai cauta. Silvia Chifiriuc nu-l lasa nici macăr să mă sune! Nici cu fetele noastre nu se află în relații apropiate. Mă simt obosită, am racit. Mi-au adus fetele medicamente, dar în rest sunt singură”, a mai spus fosta soție a lui Roman la B1.

Mioara și Petre Roman au divorțat în anul 2007 după 34 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună un copil, Oana Roman, în vârstă de 41 de ani.