Directorul general al PRO TV a vorbit despre noul serial „Vlad” și motivele care au dus la succes încă din primul episod, dar și despre noile emisiune pe care televiziunea le va lansa, într-un interviu pentru Adevărul.

„Suntem fericiţi să vedem că telespectatorii noştri au primit foarte bine serialul „Vlad“. Ca să fiu complet sincer, a fost un risc foarte mare pe care ni l-am asumat – să lansăm în prime time (n.r. – interval de maximă audienţă, 19.00-23.00) un serial în care am investit un buget mare. S-a dovedit a fi o mişcare bună, pentru că a reuşit să aducă o audienţă puternică şi loială. Telespectatorii ne spun că le place faptul că este un serial care pare real, că este construit atât pe părţile bune, dar şi pe cele mai puţin bune ale societăţii şi că personajele sunt puternice şi umane. Serialul este inspirat din clasica poveste a contelui de Monte Cristo şi, astfel, sunt elemente pe care oamenii le recunosc. Dar, în final, este vorba despre o poveste universală de dragoste, trădare şi răzbunare, spusă într-un mod local, românesc. Vom face şi sezonul doi. Nu am putea altfel atunci când vedem că mulţi români urmăresc serialul şi sunt captivaţi de poveste.”, a declarat Cesnavicius.

El a vorbit despre revenirea emisiunii MasterChef în grila PRO TV.

„Este unul dintre cele mai cunoscute formate din piaţa noastră. Iar asta este în acelaşi timp un avantaj, pentru că e un show iubit de public, dar şi un dezavantaj – pentru că telespectatorii se aşteaptă să fie surprinşi atunci când revine. Acesta este obiectivul nostru acum, să surprindem publicul. Nu pot dezvălui prea multe înainte de lansare, dar pot spune că va arăta mai bine ca niciodată şi va aduce personaje extrem de interesante.”.

Despre show-ul Românii au talent, directorul PRO TV a declarat că atât timp cât vor exista români talentați, emisiunea va merge mai departe.

„Românii au talent este cea mai urmărită emisiune din întreaga ţară, este emisiunea preferată a publicului nostru. Este un succes incontestabil pentru publicul de orice vârstă, din orice mediu. Atâta timp cât vor exista români talentaţi, va exista şi „Românii au talent“. Suntem convinşi că vor mai urma multe sezoane la Pro TV.”

 

Te-ar putea interesa și: