“Respectăm decizia luată de EBU în ceea ce priveşte acest subiect, însă credem că măsurile luate au un impact negativ asupra participantului, telespectatorilor şi asupra României. Ovidiu şi echipa lui au investit multă energie şi timp pentru a se pregăti pentru acest eveniment, având susţinerea juriului şi a românilor care l-au votat. Este nedrept să fie retras din competiţie în acest stadiu avansat, cu doar două săptămâni înainte de semifinale", a declarat  Alekandras Cesnavicius, directorul general al Pro TV. 

Reprezntantul Pro TV a declarat că va trimite o scrisoare organizatorilor Eurovision pentru a avea o discuţie legată de o posibilă colaborare. Acesta a precizat că interzicerea participării lui Ovidiu Anton la Eurovision este "o pedeapsă acordată întregii ţări".

"Eurovisionul este perceput ca un eveniment important la nivel naţional, iar telespectatorii români nu ar trebui privaţi de posibilitatea de a-l vedea. Astfel, excluderea lui Ovidiu este o pedeapsă acordată întregii ţări, nu doar unei televiziuni. Europa trebuie să fie unită, iar acesta este un exemplu perfect”, a declarat Alekandras Cesnavicius, directorul general al Pro TV.