Evenimentul Zilei > Monden > Pro TV jubilează. Ce s-a întâmplat cu emisiunea-vedetă de la Antena 3. Alertă în media
Pro TV jubilează. Ce s-a întâmplat cu emisiunea-vedetă de la Antena 3. Alertă în media

Pro TV jubilează. Ce s-a întâmplat cu emisiunea-vedetă de la Antena 3. Alertă în media

În premieră, una dintre cele mai populare producții ale Antena 3 nu va mai reveni pe micile ecrane cu încă un sezon.

Emisiunea În premiară a fost coordonată de Carmen Avram, jurnalista de la Antena 3 care a devenit eurodeputat PSD, anunță Paginademedia.

În ceea ce privește viitorul proiectului În premieră, Adrian Ursu, director editorial al Antena 3 a declarat că „este un proiect editorial care a fost lansat și menținut la un nivel profesional extrem de ridicat și, tocmai din dorința de a-l păstra la acest standard de calitate, vrem să îi oferim răgazul de a se reconfigura, de a-și completa echipa și de a rămâne un reper în jurnalismul din România.

Oamenii din echipa editorială și de producție construită de Carmen Avram își vor păstra antrenamentul profesional lucrând în proiecte în cadrul trustului Intact”.

Adrian Ursu a mai declarat pentru sursa citată că speră ca în această toamnă emisiunea să revină pe micile ecrane cu un nou sezon.

Emisiunea În premieră a început să fie difuzată din 2011.Proiectul a fost coordonat de Carmen Avram, care a făcut parte până la momentul respective din echipa emisiunii România, te iubesc.

În 2019, Carmen Avram a câștigat un loc de eurodeputat pe listele PSD.