Evenimentul Zilei > Monden > Pro TV, anunțul care cutremură mass media. Vocea României, modificare unică în România
Pro TV, anunțul care cutremură mass media. Vocea României, modificare unică în România

Pro TV, anunțul care cutremură mass media. Vocea României, modificare unică în România

Vineri seară va avea loc marea finală a emisiunii Vocea României, unul dintre cele mai populare show-uri din România, iar Pro TV promite să ofere telespectatorilor un spectacol pe măsura așteptărilor.

Spre deosebire de audițiile „pe nevăzute”, în semifinalele și marea finală, emisunea va fi transmisă live.

Pentru marea finală, reprezentanții Pro TV anunță că vor duce conceptul de transmisiune live la cu totul un alt nivel.

„Vineri seară, în finala Vocea României vom avea parte de cele mai buni voci conform voturilor exprimate de telespectatori în etapa anterioară, de antrenori care abia așteaptă să pună în scenă momentele pregătite cu elevii lor și de o premieră în show-urile TV de divertisment din România: patru momente vor avea parte de elemente de realitate augmentată (AR)”, se spune în comunicat.

Cei patru finaliști, Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian, le vor face un show în care se vor combina elemente virtuale și elemente desprinse din cotidian care vor crea un spectacol inedit.

„Pentru prima dată într-o finală live de Vocea României o să folosim „augmented reality”. Mai exact, o să combinăm modele 3D și animații, totul suprapus live cu ajutorul VIZRT peste scena în care vor cânta cele mai bune voci din acest an. Tot procesul a fost foarte interesant și sperăm ca telespectatorii să se bucure de ceva cu totul neașteptat. Trebuie spus că spectacolul este construit special pentru cei de acasă și doar ei o să vadă acest show unic”, declară Vasile Alboiu, directorul de Creație al PRO TV.