Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry, contrazis de un oficial britanic. „Nu s-a căsătorit cu trei zile înainte”
Prințul Harry, contrazis de un oficial britanic. „Nu s-a căsătorit cu trei zile înainte”

Prințul Harry, contrazis de un oficial britanic. „Nu s-a căsătorit cu trei zile înainte”

Prințul Harry și soția lui Meghan Markle continuă să șocheze lumea.

Prințul Harry, contrazis de un oficial britanic. Nepotul reginei Elisabeta a ll-a a Marii Britanii a dezvăluit că s-a căsătorit religios cu trei zile înainte de ceremonia oficială.

Dezvăluirea a fost făcută în același interviu care a șocat opinia publică și pe membrii Casei Regale a Marii Britanii. Prințul Harry și soția lui au prezentat chiar și un certificat de căsătorie care atestă data de 19 mai 2018, la Castelul Windsor.

În interviul dat lui Oprah, cei doi au povestit cum s-au căsătorit cu trei zile înainte, chiar în fața arhiepiscopului de Canterbury.

Cu toate astea, mai mulți oficiali britanici spun că ducii de Sussex sunt confuzi, și că de fapt ei au rostit câteva jurăminte scrise unul pentru altul, în fața arhiepiscopului Bisericii Angliei.

Meghan, ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a uimit-o pe Oprah când i-a spus că adevărata nuntă a avut loc mult mai devreme. „Știi, cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit. Nimeni nu știe asta. Jurămintele pe care le-am încadrat în camera noastră suntem doar noi doi în curtea din spate cu Arhiepiscopul de Canterbury”, a spus ducesa.

Prințul Harry a întărit ce a spus soția lui și a confirmat că l-a sunat pe Arhiepiscop, Înaltpreasfințitul Justin Welby. Motivul a fost o slujbă de căsătorie în privat la Nottingham Cottage – de la Palatului Kensington.

Meghan este confuză”. Prințul Harry contrazis de un oficial britanic.

Oficialul stării civile a negat că cei doi s-au căsătorit cu trei zile înainte de adevărata nuntă. În plus, mai spune oficialul Borton, este foarte posibil ca cei doi să își fi rostit câteva jurăminte, dar sub nicio formă nu a fost vorba despre o slujbă religioasă.

„Îmi pare rău, dar Meghan este evident confuză și clar dezinformată. Nu s-au căsătorit cu trei zile mai devreme în fața arhiepiscopului de Canterbury. Actele întocmite le-au permis să se căsătorească la Capela Sf. Gheorghe din Windsor. Ceea ce s-a întâmplat acolo la 19 mai 2018 și a fost văzut de milioane din întreaga lume. A fost nunta oficială recunoscută de Biserica Angliei și de lege. Ceea ce bănuiesc că au făcut cu trei zile înainte a fost să schimbe niște jurăminte simple pe care probabil le-au scris ei înșiși și care este la modă și au spus că în fața Arhiepiscopului – sau, și, mai probabil, a fost o simplă repetiție”, a declarat oficialul pentru thesun.com.uk.

Stephem Borton a mai spus că legea britanică interzice efectuarea unei căsătorii fără martori.