Evenimentul Zilei > Monden > Regina, replică după interviul Prințului Harry. Buckingham este paralizat
Regina, replică după interviul Prințului Harry. Buckingham este paralizat

Regina, replică după interviul Prințului Harry. Buckingham este paralizat

Regina Marii Britanii nu a oferit încă o replică după interviul devastator al Prințului Harry cu Oprah Winfrey. Buckingham este paralizat.

Regina nu a dat încă o replică după interviul Prințului Harry cu Oprah Winfrey.

Palatul Buckingham a fost paralizat de „groază și consternare”. Totul în timp ce prințul Harry este acuzat de „aruncarea în aer a familiei sale” prin interviul său de ultimă oră.

Din ultimele informații reiese că regina a refuzat să semneze o declarație de presă.

Regina, prințul Charles și prințul William au purtat discuții „de criză” despre cum să reacționeze la un șir de acuzații incendiare făcute de Harry și soția sa Meghan Markle în timpul unei ediții speciale de două ore cu Oprah Winfrey la televiziunea americană.

Există multă presiune pe Regină cu privire la o declarație de presă care ar trebui făcută chiar astăzi.

Cei din interiorul Palatului au descris o atmosferă de „șoc, foarte intensă, dar și tristețe”. Prințul a apăsat „butonul nuclear al propriei sale familii”.

Regina, replică după interviul Prințului Harry

„Oamenii doar se clatină. Nu știu ce să mai facă”, a spus o sursă.

Interviul cuplului de duminică a creat o undă de șoc la nivel internațional. Aceștia au făcut dezvăluiri nemaiauzite până acum despre Regină și alte personalități importante din Casa Regală.

Au acuzat pe cineva din interiorul Palatului de rasism, dar nu au dat nume. Ruda i-ar fi întrebat cât de închisă va fi pielea bebelușului lor. Au mai susținut că plecarea lor din Marea Britanie a fost motivată de rasismul din jurul lor.

Chiar și Meghan Markle a spus că avea gânduri de suicid.

Harry a dezvăluit o ruptură uimitoare cu tatăl său, spunând că familia lui nu  l-a mai susținut financiar deloc. El spune că Regina a fost sfătuită prost și că ar fi anulat o întâlnire de la Sandringham.

Meghan a acuzat-o, de asemenea, pe cumnata ei, Kate, că a făcut-o să plângă: a sugerat că cei din Casa Regală au vrut să se asigure că Archie nu va avea niciodată un titlu sau un beneficiu și a spus că oficialii nu au reușit să se ridice în favoarea cuplului împotriva comentariilor „rasiste”, în timp ce mințeau pentru a proteja alte nume regale, scrie Dailymail.

Citește și: Interviul exploziv al Prințului Harry și Meghan Markle cu renumita Oprah Winfrey

Interviul așteptat de toata Planeta! Cât de tare va lovi Meghan în Casa Regală FOTO