Evenimentul Zilei > Monden > Surse. Reacția venită de la Palatul Buckingham după interviul incendiar
Surse. Reacția venită de la Palatul Buckingham după interviul incendiar

Surse. Reacția venită de la Palatul Buckingham după interviul incendiar

Casa Regală se teme serios de dezvăluirile pe care Prințul Harry și Meghan Markle le vor face în fața lui Oprah Winfrey. Britanicilor li se distrage atenția de la un interviu istoric, care ar putea egala popularitatea interviului de acum 25 de ani al lui Lady Di.

Incendiarul interviu al lui Harry și Meghan va scoate scheletele din dulap! Oficialii de la Palatul Buckingham le sugerează britanicilor că sunt probleme mult mai importante în Regat decât mult așteptatul interviu al ducilor de Susses de duminică. Discuția care va fi moderată de faimoasa realizatoare Oprah Winfrey la CBS se va difuza duminică în SUA și majoritatea țărilor lumii, respectiv luni în Marea Bitanie.

Incendiarul interviu al lui Harry și Meghan va scoate scheletele din dulap! Este o pierdere de timp, transmite Palatul

Majoritatea britanicilor se confruntă cu probleme mult mai importante decât interviul Prințului Harry și al soției sale, însărcinată cu al doilea copil al cuplului. Spre exemplu, redeschiderea școlilor în format fizic, vaccinarea COVID-19 și starea critică de sănătate a Prințului consort Philip, recent operat pe inimă.

Surse din interiorul Palatului Buckingham au dat de înțeles că atmosfera este una calmă în incintă. Ar fi vorba mai precis despre un spectacol secundar, care nu prea îi va mobiliza pe supușii Reginei Elisabeta, pe fondul crizei pandemice. Mai mult, purtătorii de cuvânt ai Palatului au sugerat că nu doresc să intre într-o polemică la distanță cu popularul cuplu stabilit în America. Atmosfera în palat este de genul „va trece și asta”.

Citește și: Interviul-lui-oprah-cu-meghan-si-harry-zguduie-din-temelii-palatul-regal-regina-este-un-sef-al-mafiei.html”.

Un spectacol colateral într-un moment inoportun pentru națiune, avertizează oficialii Casei Regale

Deși se anticipează că ionterviul de două ore va include și declarații inconfortabile despre familia regală, oficialii au dat de înțeles că momentul nu este cel mai inspirat pentru a atrage atenția națiunii britanice. Aceștia le sugerează lui Harry și Meghan să se concentreze pe probleme mai importante în pandemie. Au lansat și un avertisment: soții să nu se aștepte să se bucure de aceeași atenție în țară ca înainte să fi plecat în SUA.

Majoritatea a ceea ce se va spune (n.r. – în cadrul interviului) se va pierde în negura timpului. Istoria ne învață că numai intervievatorul are de câștigat din aceste programe, a declarat o sursă din interior citată în ediția de duminică a tabloidului Daily Mail.

Nu avem nici cea mai mică idee despre ce urmează să declare. Însă cu siguranță nu vom intra în jocul lor”, a continuat sursa. Aceasta a mai făcut o aluzie interesantă, și anume că Harry s-ar putea să regrete interviul.

Sursele Daily Mail au mai precizat că luni noapte anumiți membri de la Palat vor avea sarcina de a urmări interviul, pentru a putea face un raport Reginei înainte ca englezii să vadă emisiunea în timpul zilei de luni. De asemenea, se pregătește și un birou de presă care să răspundă asaltului de întrebări ale presei, care va urma luni.

Meghan joacă tare. A sugerat că Regina „răspândeşte minciuni” despre ea și soțul ei

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, nu a făcut niciodată un secret că nu s-a simțit în largul ei în sânul familiei princiare. Potrivit unui extras din interviul acordat realizatoarei americane Oprah Winfrey, Meghan a sugerat că Palatul Buckingham „răspândeşte minciuni” despre ea şi Harry. Într-un clup de promovare, Meghan este așezată în grădina vilei din California, dând detalii despre scurta sa experiență la Palat. A fost aproape insuportabilă, spune fosta actriță.

Întrebată ce îşi imaginează că gândeşte Casa regală despre atitudinea ei, Meghan Markle a răspuns:Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca după tot acest timp noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi”, conform extrasului din interviu difuzat miercuri seară de CBS.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE