Evenimentul Zilei > International > Prinţul Charles, rege! Întâlniri secrete pentru preluarea tronului de la Regina Elisabeta a II-a! Câţi bani sunt în joc? Informaţii-bombă
Prinţul Charles, rege! Întâlniri secrete pentru preluarea tronului de la Regina Elisabeta a II-a! Câţi bani sunt în joc? Informaţii-bombă

Prinţul Charles, rege! Întâlniri secrete pentru preluarea tronului de la Regina Elisabeta a II-a! Câţi bani sunt în joc? Informaţii-bombă

Prințul Charles participă la întâlniri secrete pentru a se pregăti să ajungă pe tron și să ocupe funcția deținută de mama sa, regina Elisabeta a II-a.

De asemenea, pe lângă statutul de monarh, prințul Charles va primi și 533 milioane de lire, sumă ce reprezintă averea familiei regale.

Prințul va prelua conducerea Ducatului de Lancaster, o proprietate privată impresionantă care furnizează venituri Suveranului. Când va fi încoronat, acesta va primi titulatura de „Duce de Lancaster”, scriu jurnaliștii de la Dailystar.

Una dintre dovezile care atestă că Charles se pregătește să urce pe tron este reprezentată de faptul că acesta a început să se participe la întâlnirile Ducatului, care în ultimii 5 ani a adus Casei Regale sume în valoare de 20 de milioane de lire sterline. Conform sursei citate, ultima astfel de întâlnire a avut loc pe data de 6 februarie.

După ce Charles va prelua tronul, se va muta în Palatul Buckingham alături de Camila.

Această întâlnire este cel mai recent semn că Charles se pregătește pentru ziua în care va deveni rege.

Ducatul din Lancaster reprezintă un portofoliu de terenuri, proprietăți și active deținute de Suveran.

Acesta are o întindere impresionantă și  cuprinde terenurile agricole și mlaștini în Cheshire, Staffordshire, Derbyshire, Lincolnshire, Yorkshire și Lancashire.