Angajatul Asda a leșinat chiar în mijlocul conversației, s-a clătinat şi a căzut pe asfalt. Din fericire pentru el, când a căzut nu s-a lovit la cap. Altfel, puteau fi urmări fatale pentru el.

Victima acestei întâmplări nefericite a avut mult noroc, mai ales că niciunul dintre colegii lui n-a fost suficient de inspirat încât să-l prindă când a început să se clatine.

Prinţul Charles a rămas fără reacţie în faţa imaginilor care se derulau în faţa lui. Iniţial, moştenitorul tronului a încercat să-și întindă brațul pentru a-l pe bărbatul leşinat.

Aşa cum se vede în imagini, colegii angajatului Asda au alergat spre cel căzut şi i-au verificat starea. Prinţul Charles s-a îndepărtat doar când aceştia i-au spus că totul este în regulă.

Alți lucrători l-au ajutat pe bărbatul să se ridice în picioare şi apoi l-au dus spre o ambulanţă. În cele din urmă, acesta şi-a revenit şi a reluat discuţia cu Charles.

Prinţul vizitase centrul de distribuție alături de soția sa Camilla, Ducesa de Cornwall. Cei doi au fost prezenţi acolo pentru a mulțumi angajaţilor pentru rolul avut în pandemie.

Şi datorită eforturilor angajaţilor Asda, rafturile supermarketurilor au fost aprovizionate constant chiar şi în actualul context pandemic.

Evenimentul a fost organizat în afara clădirii principale pentru a respecta măsurile de distanțare socială.

Anagajaţii i-au povestit moștenitorului la tron ​​cum s-au întors la muncă deşi erau pensionaţi, cum au lucrat ore suplimentare și cum şi-au amânat vacanțele.

Totul, pentru pentru a asigura aprovizionarea supermaketurilor cu mâncare și consumabile în perioada în care britanicii cumpărau în exces de teama unei crize alimentare.

Cel care a leşinat este Richard Sigward, un operator din depozit în vârstă de 74 ani, care lucrează pentru Asda de 17 ani. El a spus cuplului că refuză să se pensioneze.

„Ducesa îmi spunea că este de acord şi cu siguranță că, dacă oamenii pot lucra și sunt fericiți să o facă, ar trebui să continue.

A spus că şi ea refuză să se pensioneze. Prințul la fel”, a povestit angajatul Asda care a leşinat sub ochii cuplului regal.

sursa: The Sun