Evenimentul Zilei > Actualitate > Prințul Albert de Monaco, coronavirusul și Mihaela Rădulescu. Reacția vedetei
Prințul Albert de Monaco, coronavirusul și Mihaela Rădulescu. Reacția vedetei

Prințul Albert de Monaco, coronavirusul și Mihaela Rădulescu. Reacția vedetei

Confirmarea cu coronavirus a prințului Albert de Monaco, anunțată, ieri, de Palatul Princiar din Monaco, nu o surprinde pe Mihaela Rădulescu. Rezidentă la Monte Carlo, vedeta spune că virusul nu face nicio diferență și nimeni nu este în siguranță.

Mihaela Rădulescu a postat pe contul ei de Instagram un mesaj în care trage un semnal de alarmă. Fosta jurată de la Pro TV a pus accentul pe lucrurile pe care le putem face în această perioadă, pentru a-i ajuta și pe cei care nu sunt pregătiți să facă față pandemiei de Covid-19, potrivit cancan.ro.

„E peste tot. Pentru toată lumea. Acest nenorocit de virus nu face nicio diferență și cu siguranță nimeni nu este în siguranță, decât dacă stă acasă și departe de toată lumea. Ceea ce nu este posibil pentru cei care trebuie să muncească în folosul altora. Acesta este un alt apel de trezire pentru noi toți. Îi doresc cu adevărat Prințului Albert să se facă bine în curând…Sunt atât de mulți oameni acolo, chiar lângă noi, în Italia și Franța, atât de afectați de acest virus…

Citiți cu toții știri despre alte țări, auziți cu toții despre morți, spitale, frică și speranță…Dar când vezi această situație, în primul rând, chiar doare…cel puțin atât pot să spun. Încerc mereu să rămân pozitivă, să fac alți oameni să zâmbească, să le dau speranță și putere și niciodată nu voi înceta să fac asta. Chiar și atunci când lucrurile sunt…complicate sau neclare. Fiți în siguranță, oameni buni! Stați acasă și unde este posibil, ajutați în continuare oamenii din jurul vostru, vecinii voștri în vârstă sau pe cei care sunt mult prea slabi și speriați. Fiți puternici pentru altcineva! Faceți orice poate ajuta…” a scris Mihaela Rădulescu, pe rețeaua de socializare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: