Evenimentul Zilei > Actualitate > Prințesa Lia a fost evacuată din casă. Banca a executat-o pentru datorii
Prințesa Lia a fost evacuată din casă. Banca a executat-o pentru datorii

Prințesa Lia a fost evacuată din casă. Banca a executat-o pentru datorii

Prințesa Lia a fost evacuată din casa pe care o ocupa în centrul municipiului București, din caua datoriilor acumulate la bancă.

Prințesa Lia, soția lui Paul Lambrino, a fost evacuate împreună cu fiul său din locuința pe care o ocupa în centrul municipiuui București. Informația a fost difuzată de Romania TV care citează surse apropiate familei. Se pare că familia Lambrino trece prin greutăți financiare, astfel că nu și-a mai putut achita ratele bancare pentru imobilul de lux pe care îl ocupă. Drept urmare, locuința ar fi fost rechiziționată de bancă și scoasă la vânzare, iar familia Lambrino a fost pusă pe lista de evacuare.

Mai mult, conform altor surse, citate de DC News, vânzarea s-ar fi făcut deja, iar casa din centrul Bucureștiului și-ar fi schimbat deja proprietarul. Prințesa Lia și fiul ei, Carol Ferdinand, s-ar fi cazat, până își vor rezolva problemele locative, într-un hotel din nordul municipiului București.

Lia și Paul Lambrino s-au căsătorit în 1995, iar în anul 2010 au devenit părinții unui băiat pe care l-au botezat în credința ortodoxă. Acesta se numește Carol Ferdinand.

Prințesa Lia a cerut să plece pentru o lună în străinătate cu fiul ei, Carol Ferdinand, însă are nevoie de acordul tatălui pentru a-și poate scoate copilul din țară.

Paul Lambrino a plecat din țară

Necazurile familiei Lambrino au început după ce, pe 18 decembrie, a fost emis mandatul de arestare pe numele Prințului Paul. Acesta a fost condamnat la 3 ani și 4 luni ăn controversatul dosar Ferma Băneasa. El a fost pus pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română, dat fiind că nu a fost găsit acasă pentru aplicarea mandatului de arestare.

„La data de 17.12.2020 Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 în Franta, loc. Paris, domiciliat în Mun. București, (…), condamnat la 3 ani si 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, arată IGPR pe site.

Se pare că Paul Lambrino s-ar afla în Portugalia și a demarat procedurile pentru obșinerea azilului politic. După plecarea lui Paul Lambrino, soția acestuia, prințesa Lia a declarat că va face toate demersurile legale pentru a-și demonstra nevinovăția.

„Paul este şi s-a considerat nevinovat. Vom folosi toate căile legale care ne stau la dispoziţie pentru a demonstra acest lucru. Prinţul Paul al României se consideră victima unui proces politic. E inadmisibil ca drepturile lui să nu fie recunoscute nici acum. El nu a fugit din ţară în urma condamnării, ci a plecat în Portugalia, unde a deschis un proces de succesiune” a spus prinţesa Lia pentru Antena 3.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: