Prințesa Kate, vedeta familiei regale. Trăsăturile care o pun în centrul atenției

Prințesa Kate, vedeta familiei regale. Trăsăturile care o pun în centrul atenției Prințesa Kate este considerată vedeta familiei regale. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Prințesa Kate are trei trăsături importante care o fac „cea mai mare vedetă" a familiei regale.

Prințesa Kate, vedeta familiei regale

Un fotograf al familiei regale o descrie pe Prințesa de Wales ca fiind „cea mai mare vedetă” a familiei regale. Acesta consideră că prințesa are trei trăsături extrem de importante.

Pe parcursul acestui an, prințesa Kate s-a ferit în mare de lumina reflectoarelor. În prezent, ea urmează o chimioterapie preventivă pentru cancer, după ce a fost diagnosticată la începutul acestui an cu boala grava.

În prezent, nu există o dată stabilită pentru revenirea ei. Consilierii de la Palat spun că va reveni la îndatoririle publice doar după ce va avea acordul de la echipa sa medicală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Kate Middleton

„Viitoarea regină va reveni din nou în acțiune”

Arthur Edwards, fotograf al publicației The Sun, a lăudat-o pe prințesă pentru că este „o femeie incredibilă". El a speculat că „nu va trece mult timp" până când viitoarea regină va reveni din nou în acțiune:

„Este pur și simplu o vedetă uriașă în familia regală. Adică, nu este un secret că este cea mai mare vedetă dintre toți. Cred că este o femeie incredibilă, din punctul meu de vedere", a spus fotograful, potrivit express.co.uk.

Acesta a mai adăugat că Prințesa de Wales împărtășește trei trăsături unice care o fac să fie o mare vedetă. Printre acestea se numără faptul că este o mamă incredibilă, un membru activ al familiei regale și un fotograf extraordinar.

„Ea nu este doar o mamă și crește trei copii frumoși, ci este și un important membru al Familiei Regale. Este și un fotograf grozav, trebuie să spun asta. Fotografiile ei sunt din ce în ce mai bune și le împărtășește cu noi toți”, a adăugat acesta.

Prințul William

Prințesa Kate a fost „destul de ocupată"

Cu o experiență de peste 45 de ani, fotograful este de părere că Prințesa Kate a lucrat chiar și în timpul recuperării.

Recent, Prințesa Kate a primit o veste bună după ce grupul său de lucru pentru afaceri a publicat un raport care susținea că Marea Britanie ar putea obține beneficii economice de 45,5 miliarde de lire sterline dacă firmele ar acorda prioritate subiectului „early childhood”.

Vestea a oferit speranțe cu privire la posibilitatea ca prințesa Kate să revină la îndatoririle sale în viitorul apropiat.

„Chiar dacă nu o vedem, nu face apariții publice, îmi imaginez că este încă destul de ocupată cu asta", a mai adăugat fotograful.