Necazurile se țin lanț de Familia Regală a Marii Britanii. Boala care a fost moștenită

Necazurile se țin lanț de Familia Regală a Marii Britanii. Boala care a fost moștenită Sursa foto: Royal.uk

Familia Regală a Marii Britanii trece prin momente extrem de dificile. Regele Charles și Ducesa de Cambridge Kate Middleton au fost diagnosticați cu cancer. Recent, pe fondul îndatoririlor regale și a afecțiunii de care suferă, Kate a fost diagnosticată cu anxietate severă.

Membrii din Familia Regală suferă de alergii multiple

Problemele medicale nu se opresc aici, alergiile au copleșit mai mulți membrii din Familia Regală. Febra fânului sau alergia la pisici sunt câteva din afecțiunile cu care se confruntă Familia Regală. Este cunoscut fatul că Regina Elisabeta a II-a a fost o mare iubitoare de animale.

Regina avea o afiitate pentru câinii din rasa Corgie. Cu toate acestea, Regina avea o a alergie puternică la pisici, însă nu a evitat să vorbească depsre acest subiect. Elisabeta a II-a ar fi avut în total 30 de câini din rasa Corgi, iar unii dintre patrupezi au fost dați Ducesei de York, după decesul Reginei.

familia regală, Marea Britanie

Probleme în familia regală britanică. Sursa Foto: Twitter/X

Kate Middleton, diagnosticată cu anxietate severă

Pe lângă problemele medicale soția Prințului William, Kate Middleton are la rândul ei alergie la animale. Într-un interviu din 2009, Ducesa de Cambridge a mărturisit că este alergică la cai. Cum soțul ei, succesorul Regelui Charles este un mare amator de polo, ducesa a anunțat că urmează un tratament pentru a învinge afecțiunea respectivă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„De fapt, sunt alergică la ei, dar cu cât petreci mai mult timp cu ei, cu atât devii mai puțin alergic”, declara Kate Middleton. Soția Regelui Charles, Camilla, în 2021 a dezvăluit la rândul ei că suferă de febra fânului. O alergie cauzată de cantitatea mare de polen din aer și care se manifestă prin ochi roșii.

Familia regală britanică

Familia regală britanică / Sursa foto: EPA/Neil Hall

James Mountbatten-Windsor este un alt membru din Familia Regală care suferă de alergii

James Mountbatten-Windsor este un alt membru din Familia Regală care suferă de alergii. La doar cinci săptămâni de la naștere James a fost internat în spital din cauza unei reacții alergice. „Alergia nu îi pune viața în pericol și nu este grav”, a declarat atunci o purtătoare de cuvânt regală.

Familia Regală a menționat atunci că a fost vorba doar de o alergie minoră, dar mai multe detalii în acest sens nu au dat. Ducesa de Kent, Katherine, suferă și ea de boala celiacă, o boală autoimună care poate fi ținută sub control printr-o dietă strictă, fără gluten. Boala celiacă se manifestă extrem de grav, sistemul imunitar atacă propriile țestuturi atunci când pacinentul respectiv consumă alimente care conțin gluten.