Kate Middleton mai primește o lovitură. Mediciii au descoperit că Prințesa suferă de altă afecțiune

Kate Middleton mai primește o lovitură. Mediciii au descoperit că Prințesa suferă de altă afecțiune Sursa Foto: Arhiva EVZ

Veștile triste continuă pentru Kate Middleton, prințesa de Wales. Ducesa de Cambridge primește un nou diagnostic, deloc îmbucurător pentru soția Prințului Wiliam, următorul succesor la tronul Marii Britanii. Vestea medicilor vine la nici o lună distanță după diagnosticul de cancer.

O nouă veste tristă despre Kate Middleton

Familia britanică are de rezolvat probleme serioase. Regele Charles și Kate Middleton suferă de cancer. Provocările din ultima perioadă și-au pus amprenta asupra Ducesei de Cambridge, care potrivit unor surse din interiorul Palatului Regal, ar suferi de anxietate.

Prințesa resimte numărul mare de responsabilități care vin la pachet cu titlul de Ducesă. Anturajul lui Kate Middleton susține că soția Prințului William se luptă cu o anxietate intensă din cauza diagnosticului de cancer.

„La începutul lunii februarie, Regele Charles și-a redus semnificativ programul regal, iar sarcinile au fost distribuite în familie, generând speculații cu privire la o eventuală succesiune la tron. Perspectiva aceasta, mi s-a spus, le provoacă o anxietate intensă”, a precizat Tina Brown pentru Mirror, fost editor al Vanity Fair.

Ne puteți urmări și pe Google News
Kate MIddleton

Sursa foto: Arhiva EvZ

Prințul William văzut la un meci de fotbal

Prințul William și Prințul George au fost văzuți pentru prima oară după ce Kate a anunțat că suferă de cancer la meciul de fotbal dintre Aston Villa și Lille.

Prima apariție publică a prințului William după ce soția sa a anunțat că are cancer. Unde a fost văzut moștenitorul tronului britanic. Prințesa a dat trista veste pe 22 martie 2024. William și soția lui nu au participat nici la tradiționala slujbă de Paște de la Capela St. George.

Absența i-a surprins pe mulți britanici, însă Kate Middleton și-a liniștit fanii printr-un videoclip prin care anunță că este bine și mai puternică.

Kate Middleton

Sursa foto: Captură video/ BBC

Kate Middleton suferă de anxietate

„Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine.

Sperăm că veți înțelege! În calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie. Aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă”, a fost mesajul transmis de Kate Middleton.