De ce poartă Kate și prințul William mereu albastru. Nu este o simplă alegere

De ce poartă Kate și prințul William mereu albastru. Nu este o simplă alegere Kate Middleton, mesaj emoționant transmis regimentului militar. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Kate Middleton și Prințul William au fost văzuți de multe ori în ținute albastre, iar mulți fani s-au întrebat care este motivul. Designerii consideră că cei doi fac „un semn subtil către un sentiment de patriotism." Experții în modă au spus că albastrul este culoarea caracteristică a Prințesei Kate și culoarea aleasă adesea pentru aparițiile publice și ședințele foto ale familiei sale.

De ce poartă Kate Middleton și prințul William albastru

Coordonarea ținutelor lor arată, de asemenea, unitatea lor ca familie, decizia fiind adesea considerată intenționată. Autoarea Elizabeth Holmes a spus că ținutele nu sunt niciodată alese la întâmplare: „Familia regală este întotdeauna foarte conștientă de mesajul pe care îl transmite vestimentația lor. Teoria de bază a culorilor sugerează că albastrul este o culoare care reprezintă calmul și responsabilitatea.

kate si william

Sursa foto Youtube

Pentru funcționarii publici care cresc viitori funcționari publici, o astfel de proiecție estetică este fără îndoială una atractivă din punct de vedere estetic: monarhia, la urma urmei, înseamnă continuitate stabilă. Apoi, mai este și faptul că face parte din Union Jack: purtarea de albastru face, de asemenea, un subtil semn de patriotism.”

william și kate

Sursa foto Arhiva EVZ

Și Prințesa Charlotte a fost văzută într-o rochie albastră

Pentru a sărbători cea de-a opta aniversare a Prințesei Charlotte, care va împlini opt ani în 2023, Palatul Kensington a publicat o nouă fotografie cu ea purtând o rochie albă punctată cu flori albastre de perișoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum a fost îmbrăcat prințul Louise la ziua lui

În onoarea celei de-a cincea aniversări a fratelui ei, prințul Louis, anul trecut, Palatul a publicat o fotografie a obraznicului regal purtând un pulover Fairisle „în nuanțe de afine”. Și Kate Middleton și prințul William se îmbracă la evenimente în albastru. Unii critici de modă consideră că această culoare îi reprezintă și că îi avantajează. Alții sunt de părere că nu ei decid cu ce să se îmbrace, potrivit express.co.uk.