Evenimentul ZileiMondenKate Middleton, apariție spectaculoasă. Soția Prințului William a atras toate privirile

Kate Middleton, apariție spectaculoasă. Soția Prințului William a atras toate privirile

Kate Middleton, apariție spectaculoasă. Soția Prințului William a atras toate privirile
Kate Middleton și Prințul William au participat la Royal Variety Performance 2023. Prințesa de Wales a purtat o ținută spectaculoasă, care a atras toate privirile.

Kate Middleton și Prințul William au participat la Royal Variety Performance 2023, care a avut loc la Royal Albert Hall, în Londra. Prințul și prințesa de Wales au fost văzuți cu zâmbetul pe buze, în ciuda scandalurilor în care sunt implicați.

Kate Middleton a făcut ravagii

Cei doi au reprezentat familia Windsor la spectacolul anual Royal Variety Performance. Viitorii regi ai Regatului Unit au socializat la eveniment, fiind surprinși de multe ori chiar glumind cu cei prezenți. Kate a purtat o rochie tip pelerină, semnată de designerul britanic Safiyaa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Accesoriile purtate de soția prințului William au fost compuse dintr-o brățară cu pietre prețioase și cercei de la J. Crew. În picioare, Kate a purtat o pereche de pantofi din piele de căprioară de la Gianvito Rossi, în aceeași nuanță cu rochia.

La eveniment au fost prezenți inclusiv prințesa Victoria a Suediei și prințul Daniel, Duce de Västergötland, aflați într-o vizită de stat de trei zile în Marea Britanie, potrivit RoyalVariety.

Kate Middleton și Prințul William la Royal Variety Performance 2023
Kate Middleton, apariție spectaculoasă. Soția Prințului William a atras toate privirile. Sursa foto Youtube

Kate Middleton trece printr-o transformare de stil

Recent, Kate și prințul William au participat la ceremonia de întâmpinare a președintelui sud-coreean Yoon Suk Yeol și a primei doamne Kim Keon Hee, aflați într-o vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii.

În ultimele câteva luni, prințesa de Wales a renunțat la uniforma regală caracteristică – care de obicei este compusă din rochii midi sau rochii palton – și a început o transformare de stil. Mai nou, ea poartă costume moderne monocrome.

L-a uimit și pe președintele sud-coreean

La evenimentul în care au venit președinetle sud-coreean și soția sa, Kate a purtat o capă roșie pe care a accesoizat-o cu o pălărie de aceași culoare. Soția lui William a completat look-ul monocromatic îndrăzneț cu o pereche de pantofi din piele de căprioară purpurie de la Gianvito Rossi, o pălărie roșie cu boruri largi și o geantă de umăr dreptunghiulară roșie cu o fundă mică, de la Miu Miu.

În ceea ce privește bijuteriile, Kate a purtat două piese importante care au aparținut cândva Prințesei Diana: inelul de logodnă cu safire și diamante și un set de cercei cu safire și diamante asortate.


Accesează: