Evenimentul Zilei > Sport > Schumacher, primul dialog după accident. Ce a dezvăluit fiul său
Schumacher, primul dialog după accident. Ce a dezvăluit fiul său

Schumacher, primul dialog după accident. Ce a dezvăluit fiul său

Mick Schumacher a reunoscut că vorbeşte cu tatăl său si, a declarat, că-i ascultă sfaturile. Mai mult, Jean Todt a mărturisit că îi urmăreşte cursele fiului.

Mick Schumacher este gata să calce pe urmele tatălui său, Michael, mai ales după ce s-au îmrăştiat zvonurile referitoare la o ofertă de la o echipă din Formula 1 pentru sezonul viitor.

Recent, Jean Todt dezvăluise că marele campion german urmărește cursele la care participă fiul său – un indiciuMichael Schumacher și-a revenit după accidentul teribil de acum 7 ani când a suferit leziuni cerebrale.

Michael Schumacher vorbește din nou

Mick a fost pilot în Formula 2 în ultimul an și a recunoscut că îndrumările tatălui său îi sunt de mare folos. Fără să realizeze, Schumacher jr. a admis că vorbește în prezent cu tatăl său, care îi dă sfaturi despre modul în care trebuie să își construiască întreaga carieră în Formula, fie că vorbim de 1 sau 2.

Schumacher jr. a dezvăluit inclusiv faptul că există diferențe mari de viziune asupra șofatului.

Bineînțeles că toate sfaturile tatălui meu sunt binevenite, el mă ajută de pe vremea când începusem să concurez la karting. Însă, trebuie să recunosc că suntem diferiți, avem experiențe diferite, iar felul în care șofezi s-a schimbat în ultimii ani”.

În același interviu, el a recunoscut că a beneficiat de sfaturile tatălui său care nu a mai fost văzut sau auzit de la accidentul de schi din 2013.

„Ceea ce a făcut a fost extraordinar”, a spus Mick. „Îmi dau seama de asta din ce în ce mai mult în fiecare zi. În anul după ce m-am născut, a câștigat primul din cinci campionate mondiale la rând, ceea ce încă mi se pare incredibil”, a dezvăluit el.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE