Anamaria Prodan a decis să o integreze pe fiica sa, Rebecca (21 de ani), la conducerea celor de la Hermannstadt, deoarece își dorește ca fata ei să prindă experiență în domeniul managementului sportiv. Însă, după această mutare, se zvonește cum că impresara ar controla, de fapt, activitatea clubului sibian prin intermediul fiicei ei. Rebecca Prodan este un model de mare succes, care în urmă cu trei ani s-a mutat la Milano, în Italia, unde și studiază în domeniul design-ului vestimentar.

„Ca să învețe! Să-și ia viața în piept, să trăiască într-o junglă. Dacă și-a dorit să facă management, să înceapă undeva de la un club mic. Este unul dintre oamenii care conduc la Sibiu.

Toți acei oameni se sfătuiesc și fac totul împreună. Nimeni nu este mai presus decât celălalt. Mă uit la background-ul familiei. La 21 de ani eu mă descurcam singură. Copiii mei trebuie să înceapă să facă ceva. Mi-aș dori un proiect pe termen lung. Asta cu ”paravanul” este o nebunie! Atunci de ce nu vorbim de Luana Rednic, de frații Becali?”, a spus Anamaria Prodan”, la Digi Sport.

Mai mult, Anamaria Prodan a explicat că va avea 50% din clubul sibian, restul urmând să îi rămână lui Claudiu Rotar. „Am o prietenie aparte cu Claudiu. Am stat de vorbă pe termen lung și am decis să intrăm în proiectul acesta și să facem ceva frumos.

Orașul merită, e superb. Stadionul va arăta frumos, sper să fie un succes. Fata mea, de 21 de ani, va fi numărul 1, iar eu o voi ajuta. Va fi cea mai tânără conducătoare din fotbalul românesc”, a mai spus soția lui Laurențiu Reghecampf.

Hermannstadt ocupă locul nouă în Liga 1, cu 17 puncte, la egalitate de puncte cu Dinamo și la trei puncte distanță de zona retrogradabilă, iar Anamaria Prodan a anunțat obiectivul pe care l-a bătut în cuie la formația sibiană. „Vreau să lupt pentru primele șase locuri în Liga 1. Intru să fac performanță, vreau să se întâmple asta”, a anunțat agenta.