Evenimentul Zilei > Monden > Primele imagini cu Anamaria Prodan după divorț. Cine a consolat-o după anunț
Primele imagini cu Anamaria Prodan după divorț. Cine a consolat-o după anunț

Primele imagini cu Anamaria Prodan după divorț. Cine a consolat-o după anunț

La câteva ore după ce s-a aflat că ea și Laurențiu Reghecampf divorțează, Ana Maria Prodan a ieșit în oraș.

Anamaria Prodan s-a consolat alături de o prietenă celebră, la un restaurant cu specific oriental din București. În vârstă de 48 de ani, Anamaria Prodan a pus punct căsătoriei cu Laurențiu Reghecampf. Anunțul a fost făcut chiar de cunoscutul antrenor care a confirmat, pentru presă, acest  divorț.

Impresara s-a întâlnit, în oraș, cu Denisa Nechifor, una dintre prietenele sale apropiat și au petrecut cîtva timp la un restaurant libanez, după cum relatează cancan.ro.

Soția lui Laurențiu Reghecampf și Denisa Nechifor au stat în restaurant aproape o oră, timp în care au mâncat și au discutat.

Anamaria Prodan, ținută de un milion de euro

Mai multe imagini cu apariția celor două prietene la restaurant au fost realizate de paparazzi Cancan.ro.

Îmbrăcată cu un top alb, în colanți negri și pantofi deschiși la culoare, Anamaria Prodan a atras imediat atenția. La mâna stângă ea a purtat un ceas Richard Mille estimate la aproape 180.000 de euro, în vreme ce poșeta Hermes, roșie, valorează aproximativ 130.000 de euro.

Anamaria Prodan și-a făcut apariția la volanul unui bolid sport, Ferrari 488 GTB, care costă aproape 400.000 de euro. În total, mașina, hainele bijuteriile și accesoriile impresarei băteau spre un milion de euro.

Divorțul a fost confirmat de Laurențiu Reghecampf

În vreme ce Anamaria Prodan a negat, întrebată de un jurnalist, faptul că va divorța, soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a fost cel care a dat cărțile pe față.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a mărturisit Laurenţiu Reghecampf pentru publicația fanatik.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008 și au rezistat împreună aproape 14 ani. Anamaria Prodan are trei copii, Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior.

Sursa foto: cancan.ro