Evenimentul ZileiPoliticaPrima demisie din Parlament. A renunțat la două săptămâni după depunerea jurământului

Prima demisie din Parlament. A renunțat la două săptămâni după depunerea jurământului

Prima demisie din Parlament. A renunțat la două săptămâni după depunerea jurământului
Un deputat a decis să renunțe la mandat după doar două săptămâni de la depunerea jurământului de credință în Parlamentul României.

Deputatul PSD Constantin Pătrăuceanu, în vârstă de 44 de ani, a decis să se retragă din Parlament la două săptămâni după ce a depus jurământul.

Potrivit PSD Botoșani, Constantin Pătrăuceanu a luat decizia de a se retrage din funcția de parlamentar „din motive personale”. După această demisie, Pătrăuceanu va activa mai departe în calitate de consilier judeţean PSD.

„Am votat pentru un nou început, pentru cei care pot să asigure o viață normală prin care fiecare botoșănean și fiecare român să aibă acces neîngrădit la sănătate, la educație și la servicii de calitate. Am votat pentru siguranța vieții botoșănenilor și a tuturor locuitorilor din România. Am votat pentru siguranța sănătății, pentru siguranța educației copiilor noștri, pentru siguranța locurilor de muncă și a veniturilor botoșănenilor”, a afirmat Pătrăuceanu în ziua alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

În locul lui Constantin Pătrăuceanu ar urma să depună jurământul de învestire Alexandra Huţu, în vârstă de 33 de ani, scrie România TV.

Aceasta este în prezent consilier judeţean din partea Partidului Social Democrat. Alexandra Huţu a obţinut diploma de licenţă şi de master în ştiinţe administrative în urma absolvirii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, precum şi diploma de licenţă în drept, fiind absolventă a Facultăţii de Drept de la Universitatea „Mihail Kogălniceanu” din Iaşi.

În urma alegerilor parlamentare care au avut loc la începutul lunii decembrie, șase politicieni din Partidul Social Democrat din Botoșani au fost numiți pentru funcții de senatori și de deputați. La Senat: Trufin Lucian, Lupașcu Costel, Guraliuc Elena Ramona. În Cameră: Marius Budăi,Șlincu Dan Constantin, Pătrăuceanu Constantin Niculai.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE


Accesează: