Evenimentul Zilei > Actualitate > Previziunile SUMBRE ale unui CRAVĂZĂTOR CELEBRU despre români. Când se va produce următorul CUTREMUR puternic
Previziunile SUMBRE ale unui CRAVĂZĂTOR CELEBRU despre români. Când se va produce următorul CUTREMUR puternic

Previziunile SUMBRE ale unui CRAVĂZĂTOR CELEBRU despre români. Când se va produce următorul CUTREMUR puternic

Celebrul bionergetician, bioterapeut și clarvăzător Viorel Pop a vorbit, în cadrul unui interviu, despre ce îi așteaptă pe români în viitor din punct de vedere al catastrofelor naturale.

„Nu o să vină un cutremur devastator. Vor fi mai multe cutremure, normal, plăcile tectonice se miscă se crează energii. Eu nu văd un cutremur așa mare. Vor fi furtuni, a început în România să apară fenomene de deșertizare și asta din cauza defrișărilor. Natura își ia inapoi tot ce e al ei. Noi distrugem. Suntem singurii pe această planetă care distrugem”, a spus Viorel Pop la Antena 3. 

A vorbit cu Ileana Ciuculete

Ultima discuție între clarvăzătorul Viorel Pop și Ileana Ciuculete a avut loc cu doar câteva zile înainte ca artista să se stingă din viață. Invitat în cadrul unei emisiuni la Kanal D, clarvăzătorul a dezvăluit care au fost cuvintele dureroase spuse de prietena lui, de pe patul de spital.

„Cu cei din familia Ciuculete am fost ca nişte fraţi. Ne-am cunoscut în 2001, am fost la ei acasă, au fost la mine acasă, eram nedespărţiţi. Ileana a fost şi va rămâne în suflet ca o soră. Era o femeie extraordinară, ambiţioasă, o olteancă infiptă!  Joi sau vineri eu am plecat la Bistriţa ca să vin la Timişoara. Pe la 9:30 m-a sunat Cornel. Mi-a spus că Ileana nu se simte bine şi că e la spital, apoi mi-a dat-o la telefon. Mi-a zis: nu mai pot, mă doare mijlocul, nu mai pot să mă mişc! Ea nu avea grijă deloc de sănătatea ei. Pentru ea conta să fie bine de la piept în sus, să aibă voce. Îmi cerea sfaturi, venea la mine la cabinet sau ne întâlneam şi în oraş. Alerga foarte mult, muncea mult. Viorele, nu mai pot să mă mişc, mă doare burta, nu îmi simt picioarele, mi-a mai spus„, a declarat Viorel Pop la emisiunea Wowbiz.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: