Evenimentul ZileiSocialPreședintele României, pus la colț de Marcel Ciolacu. „Iohannis minte din nou”

Președintele României, pus la colț de Marcel Ciolacu. „Iohannis minte din nou”

Președintele României, pus la colț de Marcel Ciolacu. „Iohannis minte din nou”
Marcel Ciolacu a sărit la gâtul lui Klaus Iohannis, acuzându-l ca a mințit poporul în favoarea Guvernului.

Klaus Iohannis a fost pus la punct de liderul PSD Marcel Ciolacu. Acesta l-a acuzat pe președintele României că ar fi mințit când a spus că doar Portugalia a depus Planul Național de Redresare și Reziliență la Bruxelles.

Ciolacu a contracarat spusele președintelui, spunând că și Italia și-a depus planul după ce a fost prezentat în Parlament.

„Iohannis minte din nou”

„Iohannis minte din nou pentru Guvernul Său! ‘Din informaţiile mele, până acum doar Portugalia a depus PNRR’. Fals! Iar nu sunteţi pe fază şi aţi rămas în urmă, domnule Iohannis. Vă ajutăm noi unde să găsiţi informaţii solide şi documente europene despre ce fac alte ţări în timp ce Guvernul dumneavoastră doarme în bocanci. Italia a depus PNRR azi, aşa cum a anunţat premierul Mario Draghi. Luaţi şi citiţi, domnule Iohannis. Mai mult, acum două zile, premierul Draghi a prezentat Planul în Parlament. Aşa cum se face! Franţa şi Germania au prezentat azi în comun şi vor depune joi, de asemenea, planurile lor la Comisia Europeană. Luaţi şi citiţi, domnule Iohannis. Planul Franţei şi Planul Germaniei”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Spania a aprobat planul

El a adăugat că Spania a aprobat planul şi îl va trimite, de asemenea, la Bruxelles, în foarte scurt timp.

„Luaţi şi citiţi de la ‘socialistul’ Pedro Sanchez, domnule Iohannis. Şi planul Spaniei. Numai Guvernul dumneavoastră, domnule Iohannis, s-a întors cu capul în traistă de la Comisia Europeană. Chiar dumneavoastră aţi promis că PNRR va fi trimis până pe 30 aprilie, iar acum o daţi la întors ca un şcolar prins cu temele nefăcute. Înţelegeţi că nu puteţi. Că aveţi un guvern incapabil. Înţelegeţi că e nevoie de consultarea mediului de afaceri, a sindicatelor şi a organizaţiilor neguvernamentale pentru a reuşi. Înţelegeţi că toate ţările civilizate au prezentat acest Plan în Parlamentele naţionale. Încetaţi să mai fiţi pe contrasensul Europei”, a menţionat Ciolacu


Accesează: