Evenimentul Zilei > Monden > Premiile Oscar. Nominalizații primesc vacanțe și cadouri de vis
Premiile Oscar. Nominalizații primesc vacanțe și cadouri de vis

Premiile Oscar. Nominalizații primesc vacanțe și cadouri de vis

În curând va avea loc decernarea premiilor Oscar. Renumitul eveniment recompensează nominalizații cu cadouri scumpe de mii de dolari în pungile de protocol.

Premiile Academiei se întorc duminică (în această noapte) la o capacitate redusă – dar un lucru nu se schimbă la Hollywood – nominalizații primesc din nou cadouri scumpe, relatează retetesivedete.ro .

Cadouri în valoare de 60.000 de dolari/pungă

În cazul în care vă întrebați ce se află în pungile de protocol primite de către star-urile de la Hollywood, vă putem spune noi. Vorbim de cadouri în valoare de aproximativ 60.000 de dolari per pungă anul acesta.

Oscar-urile sunt cele mai cunoscute premii din domeniul cinematic din lume. Opulența este la ea acasă în cadrul decernărilor anuale. Privite în direct la nivel internațional, premiile Academiei de film sunt atent organizate de fiecare dată și chiar și cel mai mic moment este atent planificat dinainte.

Așa că cine își imagina că toate glumele acelea bune pe care le auzim în direct sunt naturale, este într-o mare eroare, căci peste Ocean nimic nu este lăsat la întâmplare.

 Vacanțe de cinci stele și lucrări de artă personalizate

Practic, fiecare nominalizat primește o pungă de cadou, o „atenție” din partea Academiei de film. Și în România se practică acest obicei la evenimente, unde vedetele primesc creme, parfumuri, obiecte personalizate, haine, dar și multe altele. Însă peste Ocean valoarea punguței de cadou ajunge la sume fabuloase anual.

Barul GBK Brand de la Kimpton La Peer Hotel din West Hollywood oferă vedetelor pungi de cadou umplute cu bunuri în valoare de 60.000 de dolari. Punga include câte o vacanță de 8000 de dolari în Fiji la Raiwasa Resort privat cu un personal dedicat de 12 oameni și proprii bucătari de cinci stele, în valoare de 8.000 de dolari. Există, de asemenea, patru nopți oferite la Sailrock Resort din Turks și Caicos, evaluat la 10.000 USD și este oferit doar pentru nominalizații la Oscar.

Printre participanții trecuți pe listă se numără Jamie Foxx, Whoopi Goldberg, Viola Davis, Susan Sarandon, Helen Mirren, Martha Stewart, Olivia Wilde, David Schwimmer, Angela Basset, Usher, Amy Adams.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.