Evenimentul Zilei > Sport > Premieră mondială oferită de Universitatea Craiova. Bilet de 1 leu pentru o singura repriză
Premieră mondială oferită de Universitatea Craiova. Bilet de 1 leu pentru o singura repriză

Premieră mondială oferită de Universitatea Craiova. Bilet de 1 leu pentru o singura repriză

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunțat că meciul cu FCSB de duminică va începe la 20:15, deși startul partidei este programat la 20:30. Biletul va costa 1 leu și este valabil pentru o repriză, având în vedere decizia de vineri a Guvernului cu privire la accesul spectatorilor la evenimentele sportive.

Preţul unui bilet este de 1 RON şi asigură accesul în stadion până la ora 21:00, urmând ca, după această oră, suporterii să părăsească arena conform prevederilor legale în vigoare”, a notat Universitatea Craiova în social media.

Biletele pot fi achiziţionate atât online, pe platforma Eventim.ro, cât şi de la punctele de vânzare tradiţionale, iar spectatorii care vor fi prezenţi trebuie să fie vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV 2, respectiv să se afle în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV 2. Abonaţii pot intra la acest meci pe baza abonamentului deja achiziţionat. Porţile arenei Ion Oblemenco se vor deschide începând cu ora 18.15.

„Pe această cale, solicităm deţinătorilor de drepturi TV, posturilor de televiziune şi Ligii Profesioniste de Fotbal să conştientizeze ridicolul situaţiei şi să fie de acord cu devansarea orei de disputare a partidei astfel încât suporterii Universităţii Craiova să poată asista la acest derby fără a încălca normele legale. Totodată, facem un apel către Guvernul României să dea dovadă de înţelegere şi să modifice termenul limită până la care spectatorii pot participa la evenimentele sportive desfăşurate în aer liber, pentru ca fotbalul să nu fie, din nou, cea mai afectată activitate sportivă din România”, precizează clubul oltean.

Spectatorii, deținători de certificat verde au voie pe stadioane doar până la ora 21

Spectatorii care dețin certificatul verde pot reveni pe stadioanele din România, în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 05:00 – 21:00.
Conform prevederilor care ar urma să intre în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial, meciurile ar trebui să înceapă cel mai târziu la ora 19:00 pentru a se disputa cu spectatori.

În comunicatul emis astăzi, Ministerul Sportului nu a explicat ce se întâmplă cu partidele care încep înainte de 21:00, dar se termină după limita stabilită.

Oltenii solicită pe un ton critic deținătorilor de drepturi TV și Ligii să mute meciurile mai devreme astfel încât fanii să poată vedea fără probleme partidele din tribune, scrie gsp.ro.