Evenimentul Zilei > Monden > Poveștile de necrezut ale unui bătrân actor: „M-am gândit că sunt mort”
Poveștile de necrezut ale unui bătrân actor: „M-am gândit că sunt mort”

Poveștile de necrezut ale unui bătrân actor: „M-am gândit că sunt mort”

Un cunoscut actor, în vârstă de 96 de ani, a povestit cum a plutit în derivă pe mare, după ce a adormit pe o placă de surf.

Actorul Dick Van Dyke tocmai a împlinit vârsta de 96 de ani. El este cunoscut pentru mai multe roluri pe care le-a făcut în piese de teatru muzical, dar și pentru personajul coșarul din filmul „Mary Poppins”, realizat cu mulți ani în urmă de Disney. De asemenea, Dick Van Dyke a avut și un show propriu, „The Dick Van Dyke Show”.

Aproape de o vârstă cu secolul, fostul actor are o mulțime de povești din vremuri trecute, între care și aceasta, după cum relatează site-ul beachgrit.com. Povestea despre cu a plutit în derivă pe o placă de surf a mai fost spusă de îndrăgitul actor și cu alte ocazii, dar are farmecul ei.

Dick Van Dyke a povestit-o și în urmă cu aproximativ zece ani, în 2010, în emisiunea lui Craig Ferguson „The Late Late Show”. Pe atunci în vârstă de 85 de ani, el și-a amintit că i-a plăcut cândva să practice surfing.

Când Ferguson l-a întrebat dacă mai prinde valuri, Van Dyke i-a răspuns că nu. A fost o glumă pe care au gustat-o împreună cu cei care priveau show-ul.

sursa foto. You Tube

Povestea de necrezut a actorului

Dick Van Dyke și-a amintit că obișnuia să iasă în largă cu o placă lungă de 3 metri. Avea preferință pentru apele reci de pe coasta de est – mai exact din zona Virginia Beach.

„Am ieșit o dată și am adormit pe acea placă de surf. Am făcut-o! Și m-am trezit fără să văd pământul”, a povestit actorul.

Povesta a devenit de necrezut, dar cei de față l-au ascultat cu respect, fără să-l contrazică. Aceasta deoarece, spunea bătrânul actor, a fost flancat marsuini – mici balene înrudite cu delfinii oceanici – care l-au împins spre mal.

sursa foto. wikipedia

„M-am uitat în jur și am început să vâslesc odată cu valurile și am început să văd aripioare înotând în jurul meu. Și m-am gândit, știi, «Sunt mort».S-a dovedit că erau marsuini. M-au împins până la mal. Nu glumesc”, a povestit o Dick Van Dyke.

Povestea este incredibilă, mai ales că puțini sunt cei care reușesc să adoarmă pe o placă de surf, ba chiar și în apa foarte rece. Dar, cine mai poate ști…

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.