Evenimentul Zilei > Monden > 5 bărbaţi şi o capră? E incredibil ce i-au făcut! Sunt mai multe filmări, nu doar una
5 bărbaţi şi o capră? E incredibil ce i-au făcut! Sunt mai multe filmări, nu doar una

5 bărbaţi şi o capră? E incredibil ce i-au făcut! Sunt mai multe filmări, nu doar una

5 bărbaţi şi o capră au fost surprinşi la o sesiune de surf în apele Oceanului Pacific, iar la aceste imagini care fac ocolul lumii s-a ajuns după ce surferul Dana McGregor s-a gândit într-o zi să-şi ia animalele de companie pe plajă.

5 bărbaţi şi o capră? E incredibil ce i-au făcut! Sunt mai multe filmări, nu doar una. Cine s-ar fi gândit că o capră va ajunge vreodată să facă surf? Surferul din California a făcut-o şi ideea sa încă face ocolul lumii.

Conform Reuters, McGregor a iubit întotdeauna valurile, dar ziua în care şi-a luat capra plajă i-a schimbat complet viziunea despre surf. Abia după ce şi-a luat cu la surfing animalul de companie, el şi-a găsit cu adevărat chemarea.

„Am luat o capră ca să-mi cureţe curtea din spate de stejar otrăvitor şi m-am gândit s-o duc de ziua mea la surfing şi de atunci am ajuns să fac surfing cu capre, a povestit McGregor despre începuturile caprei pe placa de surf.

Se întâmpla cu aproape zece ani în urmă. Între timp, McGregor a ajuns la 42 de ani şi îi învaţă pe copii să facă surfing la Pismo Beach, situată la nord de Santa Barbara.

5 bărbaţi şi o capră? E incredibil ce i-au făcut!

Acolo sunt prezente şi caprele sale, Pismo şi Grover, care îi ajută pe cei mici să îşi depăşească frica de apă. „La început pare înfricoşător, dar după ce continui s-o faci este foarte distractiv”, a spus Mileah Robbins, în vârstă de 10 ani.

Aceste declaraţii au venit la puţin timp după ce a călărit un val alături de Pismo, capra în vârstă de opt ani.

Caprele par să se bucure la rândul lor de valurile Pacificului. „Există o libertate în surfing, pe care nu o găseşti în altă parte”, a declarat McGregor în timp ce îşi îmbrăţişa caprele pe trotuar. Ceea ce face surferul cu animalele sale atrage mereu atenţia copiilor şi a trecătorilor.

„Călăreşti valuri pe care Dumnezeu ni le oferă, care aduc vindecare, bucurie, libertate şi pace în viaţa noastră, aşa că vreau ca toată lumea să experimenteze asta”, a mai completat surferul.