Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea de viaţă din Australia şi LEGĂTURA CU DRAMA DIN COLECTIV. Iubită la nebunie chiar şi DESFIGURATĂ DE FOC. Dragostea lui imensă va provoca lacrimi de emoţie
Povestea de viaţă din Australia şi LEGĂTURA CU DRAMA DIN COLECTIV. Iubită la nebunie chiar şi DESFIGURATĂ DE FOC. Dragostea lui imensă va provoca lacrimi de emoţie

Povestea de viaţă din Australia şi LEGĂTURA CU DRAMA DIN COLECTIV. Iubită la nebunie chiar şi DESFIGURATĂ DE FOC. Dragostea lui imensă va provoca lacrimi de emoţie

În 2011, viaţa lor a fost afectată de un incendiu de vegetaţie, dar paradoxal, acesta a contribuit ulterior la întărirea legăturii lor.

Felul în care Turia Pitt şi Michael Hoskin au ştiut să depăşească momentele de cumpănă poate fi un exemplu pentru cazurile similare ale celor implicaţi în incendiul de la clubul Colectiv.

Australianca Turia Pitt a suferit în 2011 arsuri pe 65% din corp, din cauza cărora și-a pierdut patru degete de la mâna stângă și policele mâinii drepte.

Cea pe care natura o dotase cu o frumuseţe răpitoare a stat în spital cinci luni, după ce a fost prinsă într-un incendiu de vegetație în timpul ultra-maratonului de 100 de km de la Kimberley.

Faţa ei a fost afectată din plin de flăcări, dar zâmbetul a rămas la fel de luminos pe chipul ei. Poate şi pentru că bărbatul din viaţa ei i-a demonstrat ce înseamnă dragostea pură, ce nu ţine cont de fizic, ci de alte valori spirituale.

La puţin timp după ce iubita sa a fost la un pas de moarte din cauza flăcărilor, Michael Hoskin a decis să-și părăsească slujba și să aibă grijă de ea.

Patru ani mai târziu cei doi s-au căsătorit. Într-un interviu acordat recent pentru CNN, Michael a fost întrebat dacă vreodată s-a gândit s-o părăsească sau să angajeze pe cineva să aibă grijă de ea.

“M-am însurat cu sufletul şi caracterul ei, și ea e singura femeie care va continua să-mi împlinească visele”, a fost replica bărbatului.

Un exemplu demn de urmat. Felicitări pentru acest suflet imens.