Fata povestește că și-a lăsat băutura nesupravegheată preț de două minute, apoi, după ec a băut, în scurt timp a leșinat, trezindu-se la spital. Analizele efectuate au semnalat, în corpul ei, opioide şi amfetamină. Fata a făcut plângere la poliţie. În timp ce făcea niște plăți cu telefonul, cineva i-a pus droguri în băutură.

 “Mi-am luat o bere, mi-am salutat prietenii, până în momentul în care mi s-a făcut rău, mi-am pierdut cunoştinţa. Am ajuns la Spitalul Universitar unde concluzia nu a fost a mea ci a doctorilor, faptul că am substanţe interzise în sânge pe care, de la sine înţeles, nu le-am consumat de bună voie. Opioide şi metamfetamină. Mă simţeam slăbită, mi se tăia vederea. Ceva specific a fost după leşin, când în loc să-mi revin, mă simţeam tot mai rău”, a declarat victima pentru Pro TV.

Ea a făcut plângere la poliţie. Oamenii legii spun că în ultima vreme au anchetat un singur caz asemănător, dar că e posibil ca numărul lor real să fie mai mare, însă lumea nu reclamă.

 Conform sursei citate, oamenii legii le dau tinerilor câteva sfaturi atunci când ies în cluburi: să-şi protejeze băutura, de exemplu să acopere paharele, inclusiv cu palma, să bea încet, pentru că doar așa pot identifica schimbările de gust, să sune imediat la 112 dacă au simptome de greaţă şi leşin

Sursa: Pro TV

Te-ar putea interesa și: