Evenimentul Zilei > Monden > Poporul a decis. Vladimir Putin este cel mai atrăgător bărbat din Rusia
Poporul a decis. Vladimir Putin este cel mai atrăgător bărbat din Rusia

Poporul a decis. Vladimir Putin este cel mai atrăgător bărbat din Rusia

Vladimir Putin nu și-a pierdut încă susținerea din partea oamenilor. Liderul de la Kremlin a fost inclus într-un sondaj, iar rușii l-au votat în număr mare, ajutându-l să ocupe primul loc.

Se pare că președintele rus Vladimir Putin se menține la înălțime pentru anii lui. La cei 68 de ani împliniți în luna octombrie a anului trecut, Vladimir Putin a fost declarat din nou cel mai atrăgător bărbat din Rusia.

Bineînțeles că nu este prima dată când liderul de la Kremlin a fost ales ca etalon al sexului masculin în Rusia.

Sondajul a fost realizat în 300 de orașe, iar în favoarea liderului de la Kremlin au optat 18% dintre bărbați, respectiv 17% dintre femei.

19% din bărbații care au participat la sondaj s-au numit pe ei înșiși drept cel mai frumos bărbat din Rusia, în timp ce 18% din femei au scris că nu există bărbați frumoși în Rusia.

Ceilalți contracandidați, trei actori, au obținut cu greu 2-3 procente, preferatul publicului fiind evident Vladimir Putin  în topul frumuseţii.

Sondajul este încă o dovadă că rușii nu și-au pierdut admirația pentru liderul de la Kremlin, care și-a cultivat de-a lungul timpului imaginea unui lider puternic, cu o formă fizică de invidiat: a apărut la bustul gol și călare, a pilotat o barcă și o mașină de Formula 1 și s-a scufundat la bordul unui submarin.

Cum a ajuns Putin președintele Rusiei

A devenit președinte interimar al Rusiei la data de 31 decembrie 1999, după ce președintele Boris Elțîn își dăduse demisia, iar apoi a câștigat alegerile prezidențiale din anul 2000. În 2004, el a fost reales pentru un al doilea mandat, care a durat până în 7 mai 2008.

Din cauza limitei prevăzute de Constituție, Putin nu a mai putut candida pentru un al treilea mandat prezidențial consecutiv în 2008, dar după victoria succesorului sprijinit de el, Dmitri Medvedev în alegerile prezidențiale, Putin a fost numit de acesta prim-ministru al Rusiei. Putin a ocupat această funcție în intervalul 8 mai 2008 – 4 martie 2012. În 2012 a devenit pentru alți 6 ani președinte al Federației Ruse.

În 18 martie 2018, Vladimir Putin a fost reales în funcția de președinte al Rusiei, tot pentru un mandat de 6 ani.