Evenimentul Zilei > Actualitate > Ponta, dezvăluie legătura dintre Coronavirus și alegeri: „A fost manipulat numărul de…”
Ponta, dezvăluie legătura dintre Coronavirus și alegeri: „A fost manipulat numărul de…”

Ponta, dezvăluie legătura dintre Coronavirus și alegeri: „A fost manipulat numărul de…”

Victor Ponta aruncă bomba chiar după alegeri. Acesta susține că numărul cazurilor de Covid-19 a fost manipulat pentru a se putea organiza alegerile.

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că numărul de cazuri de Covid-19 a fost manipulat și ținut sub control pentru a se putea organiza alegeri locale. Ponta consideră că în continuare vom avea război politic între PSD și PNL pentru alegerile parlamentare.

„Am spus mereu ca pentru PNL si PSD a fost mai important interesul de partid decat sanatatea publica – si au facut Alegeri Locale cu orice risc/ asa vor face si la Parlamentare! Noi ne pregatim de lupta – dar oamenii trebuie sa stie!

Toti stim ca numarul de teste ( si, implicit, de cazuri pozitive) a fost manipulat ca sa se tina Alegerile Locale!

Acum toti stim ca , indiferent de pericolul evident , vom incepe Campania de strans semnaturi , dosare candidati si campania electorala pentru Alegerile Parlamentare ( PSD va sustine din nou PNL in acest demers – chiar daca CCR le-a dat dreptate si Parlamentul poate sa stabileasca data Alegerilor!

Sa ne pragatim de razboi politic – in plin razboi pentru Sanatate si Educatie!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Situația infectărilor în România

Până astăzi, 30 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 127.572 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

102.476 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.158 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 674 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Câți oameni au murit de Covid-19?

Până astăzi, 4.825 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 29.09.2020 (10:00) – 30.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 33 de decese (21 bărbați și 12 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Constanța, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, 5 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 10 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 6 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 10 decese la categoria de peste 80 de ani.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: