Evenimentul Zilei > Social > Bombă COVID-19 la Biroul Electoral Sector 1? Pe masă se afla contestația lui Tudorache
Bombă COVID-19 la Biroul Electoral Sector 1? Pe masă se afla contestația lui Tudorache

Bombă COVID-19 la Biroul Electoral Sector 1? Pe masă se afla contestația lui Tudorache

Președintele Biroului Electoral Sector 1 a fost declarat ca fiind infectat cu Covid-19. Și asta chiar în momentele în care pe masa de lucru a biroului se află solicitarea candidatului PSD Daniel Tudorache.

Preşedintele Biroului Electoral Sectorul 1 a anunţat membrii biroului că a fost confirmat cu coroanavirus. Testul COVID a fost efectuat la centrul Caraiman, iar în urmă cu puţin timp a venit rezultatul: pozitiv asimptomatic.

Biroul Electoral Sectorial a fost evacuat, iar toţi angajaţii vor intra în izolare.

 

Trebuie spus că acolo este o adevărată bombă coronavirus întrucât foarte multe persoane au luat contact, în ultimele zile cu persoana infectatată cu COVID-19. Printre acestea se numără Dan Barna, Clotilde Armand, Dan Tudorache, dar şi alte persoane.

Biroul Electoral Central a respins, miercuri, solicitările PSD de renumărare a voturilor din Sectorul 1, potrivit unor surse din BEC. Solicitarea a fost depusă de candidatul PSD, Daniel Tudorache. Candidatul PSD, Daniel Tudorache, susține că BEC nu a intrat pe fondul solicitării pentru că o decizie trebuie luată de Biroul Electoral de Sector. Potrivit rezultatelor parțiale, Primăria Sector 1 a fost câștigată de candidatul USR-PLUS, Clotilde Armand, la o diferență de peste 1.000 de voturi.

„Am făcut solicitarea și la Biroul Electoral de Sector, înainte de ședința BEC. La BEC nu au intrat pe fond pentru că nu e în atributul lor. Au respins doar solicitarea de anulare a scrutinului. BES o să o supună la vot. Vom mergem și la BEM și probabil vom ajunge și la BEC. Parcurgem toți pașii. Eu sper că mâine Biroul Electoral Sector 1 să țină cont și să judece”, a declarat Daniel Tudorache.

Reamintim că, potrivit exit-poll-urilor, Clotilde Armand, susținută de PNL-USR-PLUS, a câștigat alegerile din Sectorul 1 în fața lui Dan Tudorache, susținut de PSD.