Evenimentul Zilei > Politica > Ponta a rupt tăcerea! A vorbit despre „nașii lui Dragnea și Dăncilă” din PSD
Ponta a rupt tăcerea! A vorbit despre „nașii lui Dragnea și Dăncilă” din PSD

Ponta a rupt tăcerea! A vorbit despre „nașii lui Dragnea și Dăncilă” din PSD

Liderul Pro România, Victor Ponta, a anunțat că partidul său va merge singur în alegerile electorale și va avea proprii candidați. El a exclus o apropiere de PSD, apreciind că nu poate sta la masa alături de PRM-iști reșapați și de nașii lui Dragnea și Dăncilă.

Declarațiile sale sunt cu bătaie spre soții Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda care, în ultimii ani, s-au aflat în preajma lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă susținând toate deciziile controversate ale acestora.

Victor Ponta pune condiții pentru a negocia o eventuală alianță cu conducerea PSD, în vederea participării la viitoarele alegeri.

„Dacă PSD va fi condus de niște oameni normali și raționali, evident și natural putem să discutăm și să avem proiecte comune. Cu PRM-iști reșapați și cu tot felul de oameni, nașii lui Dragnea și Dăncilă, nu putem sta la aceeași masă”, a declarat liderul Pro România.

Victor Ponta, a mai spus că în prezent, la nivelul PSD există două tipuri de politicieni care își dispută conducerea politică. sunt cei precum Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu sau Titus Corlățean care înțeleg că ultimii ani au fost dezastruoși și alții, apropiați de Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă care doresc să continue pe calea inițiată de foștii lideri social-democrați, care îngropa formațiunea.

„Pentru că sunt două categorii de oameni în PSD. Sunt câțiva, Ciolacu, Grindeanu – care înțeleg că vrea să revină -, Corlățean, care înțeleg că direcția în care a mers PSD în ultimii trei ani a fost un dezastru pentru ei, în primul rând. Și mai sunt câțiva indivizi, cei care își făceau selfie cu Dragnea, după aia își făceau cu Dăncilă, care e evident că au interesul să ducă cu totul în groapă PSD-ul”, a precizat Victor Po