Evenimentul Zilei > Social > Pompierii în alertă. Incendiu la o terasă, dintre blocuri, din Constanța
Pompierii în alertă. Incendiu la o terasă, dintre blocuri, din Constanța

Pompierii în alertă. Incendiu la o terasă, dintre blocuri, din Constanța

Pompierii ISU Dobrogea au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei terase din Constanța, focul riscând să se extindă la blocurile învecinate. Cauza probabilă, scurt circuit la cuptorul electric al localului.

Cel puțin 10 pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit, în jurul orei 16:00 pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit pe strada Arcului, din cartierul “Kilometrul 4-5”, la o terasă dintre blocuri. Incendiul a pornit de la grătarul electric al terasei, iar prin hotă, s-a extins la acoperiș. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu degajare mare de fum.

Incendiul a fost observat și semnalat din timp iar pompierii au ajuns operartiv, reușind să intervină rapid, astfel că nu s-a extins, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță. A ars acoperișul terasei, iar grătarul a fost distrus de foc, fără a exista victime. După lichidarea incendiului, a fost stabilită și cauza, scurt circuit la cuptorul electric.